Ensimmäinen Yö Erossa Theosta!

Nyt on ”laastari” repäisty irti ja ensimmäinen yö erossa Theosta on nyt takana.

Syötin Theon eilen kotona vielä viiden maissa ja sen jälkeen Theo ja hänen isänsä eli herra x lähtivät kohti mummolaa. Minulla oli ystävän synttärit Kalliossa, jonne suuntasin jo heti kun ”vapauduin”. Voin sanoa, että fiilis oli epätodellinen. Olen ollut Theosta erossa maximissaan neljä tuntia, joten oli niin outoa, ettei ollut ketään ns. ”huollettavaa”.  Olin ihan hyvillä mielin, mutta toki alitajunnassa oli vähän huolta ja jännitystä. Herra x ei ole hoitanut yhtäkään yötä Theon kanssa koko hänen elämänsä aikana, joten hänelläkin oli jännät paikat edessä.

Theolla oli mummolassa kyllä niin hyvät oltavat! Siellä on ulkona kiikku ja sisällä leikkimatto, leluja, sitteri, syöttötuoli, sänky ja pallomeri! Sain illan mittaa videoita ja kuvia kuinka innoissaan Theo vaan leikki. Ne kyllä helpotti omaa fiilistä. Herra x:n lisäksi seurana oli tietenkin herra x:n äiti ja sisko.

X oli toteuttanut iltatoimet samalla tavalla kuten meillä kotona ja antanut iltamaidon vaan pullosta. Normaalisti Theo ei nukahda kauhean helpolla, ainakaan mun kanssa. Heti maidon jälkeen herra x oli laittanut Theon vain sänkyynsä ja hän oli jäänyt sinne ihan rauhassa hakemaan unta ja lopulta nukahtanut aika nopeasti. Ihan uskomatonta! Herra x oli ollut sängyn vieressä ja hieman silitellyt selästä.

Theo oli muutaman kerran yön aikana herännyt ja x oli laittanut vain tutin suuhun ja Theo oli jatkanut uniaan. Kahden maissa Theo oli herännyt kunnolla ja silloin x oli antanut pullosta maitoa, jonka jälkeen uni oli taas maittanut. Neljän maissa Theo oli taas herännyt ja silloin x oli ottanut Theon viereensä sängyn seinän puolelle. Siinä he olivat nukkuneet yhdessä vielä pari tuntia ja nousseet uuteen päivään kuuden jälkeen.

Aamulla he olivat käyneet yhdessä suihkussa ja syöneet aamupuuron. 

Kaikki oli siis mennyt todella hyvin! Itsellä oli niin helpottunut olo, kun kuulin illalla, että Theo oli nukahtanut melkein heti. Tämä teki hyvää minulle ja varmasti myös herra x:lle. Nyt hänelläkin on enemmän itsevarmuutta Theon öiden suhteen, jne. Oli myös ihana, että Theo sai vietettyä aikaa mummon ja tädin kanssa.

Mites sitten mun ilta meni? Hyvin meni! Kotiin lähdin yhden maissa. Myönnettäköön, että tänään oli hieman huono olo, vaikka oltiinkin koko perheen kanssa liikenteessä jo klo 11! 😀 Aamulla kun pojat tulivat kotiin ja Theo näki mut, niin hänelle tuli suuri hymy kasvoille. Otin hänet syliini ja siinä hän mua katseli ja laittoi vaan pään mun syliin. <3

Ps. Pahoittele kuvien laatua. Tällä kertaa postauksessa on vain puhelimella otettuja kuvia.