Ensimmäinen Viikko Dieetin Jälkeen

Nyt sitten dieetti on ohi ja voin ottaa hieman rennommin. Yritän tietenkin noudattaa mahdollisimman paljon ruokavaliota, joka oli dieetilläkin, mutta otan vain hieman rennommalla otteella.

Tällä viikolla kävin pari kertaa lenkillä ja kolme kertaa salilla. Vielä ei voimat ollut normaalit, että olisin päässyt vetämään kolmea lenkkiä ja neljää salia viikon aikana. Paikat kyllä on tullut treeneistä kipeäksi vaikka aika kevyttä jumppaa on vielä ollut. Tein viikonloppuna esim. penkkiä varmaan vuoteen. Oli aika siistiä vaikka lasten painoilla teinkin. 😀

Ruokien suhteen arki on mennyt oikeastaan melkein ohjeiden mukaan, muutamaa poikekusta lukuun ottamatta. Viikonloppuna otin rennommin ja meninkin mm. mun lemppari ravintolaan syömään. Oon nauttinut kyllä tästä vapaudesta muutenkin. Kävin lauantaina lounaalla ystävän kanssa ja ihana oli ottaa salaattiin mitä halusi ja jopa salaattikastiketta. Tämän hetken täydellinen salaatti sisältää nimittäin yrttikanaa, kuivattua papaijaa, fetaa, kurkkua, tomaattia sekä höyrytettyä paprikaa. Nam!

Koko viikon olen mielenkiinnolla seurannut painoa ja katsonut rupeaako se heti nousemaan. Todella positiivista on ollut, että vaaka ei ole heilahtanut mihinkään suuntaan.

Hyvällä ja rennolla fiiliksellä mennään ensi viikkoon. 🙂

 

 

Dieettiviikko 10

Tällä viikolla tapahtui niin paljon kaikkea, että treeneihin en päässyt ihan niin kuin olisi pitänyt. Loppuviikkoa painoi myös flunssainen olo, jonka takia pyhitin viikonlopun treenaamattomuudelle.

Tämän viikon treenisaldo on 3 lenkkiä ja 3 salia.

Tällä viikolla pidin hieman vapaamman päivän, koska juhlistettiin herra x:n kanssa meidän asuntotarjouksen hyväksyntää.

Vaa’alla en käynyt tuon vapaamman syömisen sekä treenien skippaamisen takia. Toivottavasti ensi viikolla olisi terve olo ja pääsisin tekemään kaikki treenit.

Nyt kun 10 viikkoa on takana ja keskimääräinen pudotustahti on ollut se 500 g / viikko, niin uskon pääseväni tavoitteeseeni. Munhan tavoite oli, että jos saiisn vaikka 6-8 kg pois ennen kesälomaa ja nyt on jo lähtenyt se yli 5 kg. Tässä on vielä noin kolme kuukautta aikaa pudotella. Voihan se olla, että tavoitteet hieman kasvaa jos pudotustahti pysyy samana. 🙂