Toinen Lomaviikko

Toinen lomaviikko on sitten mennyt ihan kotisuomessa. Pari päivää Espanjan reissun jälkeen oli hieman väsymystä ilmassa. En oikein jaksanut tehdä yhtään mitään, mutta onneksi se meni ohi. Oli ihan kivaa olla vain kotona.

IMG_4008

Olen käynyt nyt treenaamassa sen neljä kertaa aina viikossa ja Helsingissä treenit olen tehnyt Punavuoren Fitness24Sevenillä. Ei ole tarvinnut miettiä milloin salille menee, koska salihan on auki aina. 🙂 Treenit on kyllä nyt luistanut ja hyvin.

IMG_3967

IMG_3970

IMG_4031

Toisella lomaviikolla olen nähnyt paljon kavereita sekä perhettä, käynyt leffassa ja eilen saavuin mökille. Eli ohjelmaa on kyllä riittänyt.

IMG_3990

Huomenna matkaan Jyväskylään ja lauantaina takaisin Helsinkiin. 

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

J-Land

Viikko meni älyttömän nopeasti. Kiirettä oli niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Päätin tehdä extempore-reissun Joensuuhun kaverin synttäreille ja otin sen takia perjantain vapaaksi töistä. Tämä tarkoitti sitä, että esim. kaikki viikon treenit ajoitin ma-to akselille. Eli käytännössä treenasin neljä päivää nyt putkeen.

Nyt olen siirtynyt treenaamaan pitkästä aikaa Fitness24Sevenille Punavuoreen. Torstaina kuvattiin siellä myös hieman treenivideota. Multa on monesti pyydetty lisää treenivideoita sen jälkeen kun JohanOnTreenit-sarja päättyi. Vielä uutta kautta tuota sarjaa ei ole vielä aloitettu kuvaamaan, mutta nyt kuvasin mun perus olkapää-haukkatreenin. Siinä näkyy miten näin ”selkävammaisenakin” se treeni onnistuu. 🙂 Laittelen sitä tänne kun saan sen vaan editoitua.

Perjantaina lähdin sitten aamulennolla Joensuuhun ja rakasparasihanin ystäväni Heidi tuli hakemaan lentokentältä. Oli taas niin hauskaa, että ikävuosia tuli taas vähintään kymmenen lisää.

Lauantaina mentiin juhlimaan sitten Astan synttäreitä. Oli kyllä ”pikkasen” siisti juhlapaikka; isot terassi, pelihuone ja palju. Oli todella kiva ilta. Baariin ei lähdetty ja nukkumassakin oltiin jo yhden maissa.

Sunnuntaina katsottiin vaan elokuvia koko päivä ja illalla lähdin lennolla takaisin kotiin.

Oli ihana reissu! Tää mun ystävä on ainut ihminen mun elämässä kenen seurassa mä taannun takaisin 10 vuotiaaks pikku tytöks. Ollaan tunnettu joku 20 vuotta ja kukaan ihminen ei tässä maailmassa tunne mua niin hyvin kuin hän. Ihan sama minkälainen päivä tai fiilis on niin hänen seurassaan unohdan kaiken ja nauran itseni kipeeksi. Kiitos rakkaalle Heimolle pelkästä olemassa olosta! <3

IMG_3642

Ripset & kulmat: Sulo / Hiukset: Detailed Beauty Salon

IMG_3759

Iltapalaa. <3 Evoke Natural Energy

IMG_3765