Kohta Fitfashionia Ei Enää Ole

Tämä on uutinen, jonka me kaikki bloggaajat olemme saaneet. Jonkun loppu, on uuden alku. Näin ainakin itse uskon.

Noin puolet Fitfashionin blogeista siirtyy kirjoittamaan toiselle A-Lehtien alustalle. Nämä blogit sopivat teemaltaan uudelle alustalle toisia paremmin. A-lehdet haluavat myös välttää päällekkäisyyksiä eli ei haluta, että on liian monta saman teeman alla kirjoittavaa bloggaajaa. Valintaan ei selvästi ole vaikuttanut pelkät kävijämäärät ja aktiivisuus, koska moni kävijämääriltään suuri bloggaaja ei jatka uudelle sivustolle. Minä olen yksi heistä.

En siis tule jatkamaan bloggaajana enää A-Lehdillä 1.11.2018 lähtien. Toki alkuun minut valtasi pieni shokki, koska kävijämäärät ovat koko ajan nousussa ja olen tehnyt tänä vuonna oman blogihistorian aikana eniten kaupallisiayhteistöitä. Olen myös päässyt blogilla jo siihen pisteeseen, että saan siitä kuukausipalkkiota. Tänä vuonna blogi on ollut iso osa vuositulojani.

Alkushokin jälkeen ymmärsin kumminkin ettei uusi A-lehtien alusta olisi sopinut minulle. JohanOnFitness-blogi ei missään nimessä ole tullut tiensä päätökseen. Minulla on jo uusi alusta missä tulen jatkamaan 1.11. lähtien ja kerron siitä teille heti kun asiat ovat julkisia. Tämä tulee olemaan jotain uutta, jännittävää, mahtavaa ja jopa vähän mahtipontista! Uudella alustalla uskon, että minulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä entistä enemmän.

Monia meistä on kosiskeltu kilpailijoiden alustoille, myös minua. Olin kumminkin tehnyt jo päätökseni  saman päivän aikana, kun uutisesta kuulin, että mikä on seuraava askel omalla blogiuralla.

Moni varmasti miettii miten kävijämäärien käy uudella alustalla. Uskon, että minulla on aika vakiintunut lukijakunta, joka seuraa minua alustasta riippumatta. En usko, että lukija on ns. alustauskollinen vaan ennemminkin blogiuskollinen. Toki hajanaisia kävijöitä on tullut tämän portaalin etusivulta, mutta samalla tavalla niitä hajanaisia kävijöitä tulee sieltä, uuden alustan etusivulta. Blogiini tullaan todella usein, joko ihan suoraan tai sitten somen kautta, joten nämähän kanavat ei minnekään häviä. JohanOnFitness-blogi säilyy sellaisenaan ja oma osoite pysyy normaalina eli www.johanonfitness.fi tulee toimimaan koko ajan.

Kun pystyn paljastamaan teille enemmän, niin teen sen heti! Voin vinkata, että samalle alustalle tulee aika moni muukin Fitfashionin entinen bloggaaja, joten tulette löytämään osan meistä jatkossa samasta paikasta. <3 Eli käytännössä blogi säilyy ja vanhat kirjoitukset tulevat myös mukana, mutta päivittäminen tapahtuu vain uudella alustalla. <3

Yhteistyökumppanien kannalta tämä ei vaikuta, koska jo tehdyt kirjoitukset tulevat tosiaan mukaan eli kaupalliset yhteistyö -kirjoitukset eivät katoa. Blogin osoite ja nimi säilyy ennallaan ja uudella alustalla tehdään jatkuvaa markkinointia, joka mahdollistaa kävijämäärien kasvun.

Itse olen tällä hetkellä innoissani koko hommasta, koska nurkan takana on nyt jotain todella ihanaa! 

S T A Y    TUNED!

Bloggareiden Kesäkarkelot

Kiire ei tunnu sitten hellittävän. Ei ollenkaan. 😀 Kesälomaa siis odotellessa! Paljon on ollut taas ohjelmaa ja seuraavat viikot on myös sitä täynnä. 🙂

Pikakelaus viikonloppuun eli viime lauantaina meillä oli #tyttöjenkesäkarkelot aka #bloggerssummerparty -bileet. Näillä hästägeillä löytyy IG:stä myös kuvia. Sara oli hommannut meille upean asunnon Ruoholahdesta, jonne kokoontui paljon Fitfashionin bloggareita ja paikalle tuli muutama muukin bloggari. Paikalla oli tosiaan mm.  SaraOutiAinoKatriMonnaMarissa,  EmmiAku, JenniNanaHillaNataliaMarika, Seidi, AnnaTiia ja Petra!

Näyttökuva 2015-6-3 kello 19.37.54

kuva 2

Mentiin täysin nyyttärimeiningillä eli kaikki tuotiin jtn. Mä toin kassillisen lighti Redbulleja ja marjoja. Mitkäs bileet ne sellaiset on joissa ei energiajuomaa olisi. Tarjolla oli salaattia, raakaherkkuja, karkkia, sipsiä, kuohuvaa, boolia jne. Eli kyllä me hyvinvointibloggaajatkin osaamme irrotella. Itse olin tosin autolla, taas kerran, mutta nautin kyllä mun redbulleista. 😀 Salaatti oli superhyvää ja maistoin myös gluteenitonta leipää, joka myös oli sairaan hyvää!

kuva 1

kuva 2

 

Oli ihan mielettömän kivaa taas tavata uusia ihmisiä ja jutella niin ”vanhojen” kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa. Muahan jännitti todella paljon taas mennä paikalle, mutta ihan turhaan jännitin. Kivaa oli! Osa jatkoi ihan Teatteriin asti, mutta itseä väsytti niin paljon, että oli pakko mennä nukkumaan. Olin kumminkin lauantaina aamulla käynyt jättärillä porrastreenissä ja päivällä salilla eli olin kyllä poikki.

kuva 1

Sunnuntaina oli sitten ihan perustreenipäivä sekä äitini synttärit. Muuten otinkin aika rennosti.

Eli taas kerran ihana viikonloppu takana. 🙂