Kun Lapsi Sairastaa

Nyt se sitten tuli. Theon ensimmäinen flunssa. Viime viikolla oli yksi yö milloin Theo heräili parin tunnin välein ja mietin, että mikä ihme hänellä nyt on. No aamulla hänellä olikin sitten nuhaa ja yskää. Raukka oli koko päivän ihan minussa kiinni. Nyt flunssa on kestänyt noin 5 päivää. Theon olo on kyllä parantunut, mutta vielä on vähän kuivaa yskää ja välillä lähtee räkää.

Olen yrittänyt auttaa tukkoisuutta nenäimurilla ja suolatipoilla. Siitä vaan tulee kauhea huuto, kun hän ei yhtään pidä siitä.

Lauantaina pöpö iski myös mulle. Sunnuntai ja maanantai olivat mullakin ihan tuskaa. Nyt onneksi itselläkin helpottaa jo olo. Herra x on kantanut mulle nenän eteen ties mitä vitamiineja tässä muutaman päivän. Eilen hän lähti Theon kanssa myös isänsä luokse, niin sain rauhassa nukkua päiväunet.

Se on kyllä inhottava seurata sivussa kun oma lapsi on kipeenä. Varsinkin näin pieni, joka ei voi sanoa, että mihin sattuu. Koko ajan saa olla huolissaan, että saahan toinen nyt happea kun röhisee niin paljon. Itse ottaisin saman flunssan vaikka miljoona kertaa kunhan vaan Theolla ei olisi mitään.

Onneksi flunssa ei kumminkaan mennyt niin pahaksi, että olisimme joutuneet sairaalaan. Monella on ollut nyt rs-virus, joten tottakai aluksi pelkäsin, että kyseessä on se. Kuumetta ei kumminkaan tullut ja yleisvointi on ollut muista oireista huolimatta hyvä.

 

Nyt Ei Menny Ihan Nappiin

Noniin. Tää mun dieetti ei sit tahdo lähteä käyntiin ihan sillä tavalla kuin aluksi olin suunnittelut.

Sunnuntaina mulle iski flunssa ja edelleen ollaan ihan petipotilaana. Sain eilen antibioottikuurin ja nyt sitten vaan lepoa. Eli tämän viikon treenit sain sitten kumittaa kalenterista. Ruokavalion suhteen menty hieman penkin alle. En vain ole jaksanut kaikkia aterioita syödä.

No tälle nyt ei voi mitään ja parempi se on kerralla parantua kunnolla eikä lähteä puolitehoisena yhtään minnekkään. Sitten vain tauti pitkittyisi ja pahimmassa tapauksessa tulisi jälkitauteja.

Herra x osotti taas kertaalleen herrasmaisuutensa kun toi mulle eilen kotiin pyytämättä survival kitin, joka piti sisällään sinkkiä, c-, b- ja d-vitamiinia, finrexiä, paramaxia ja pepsimaxia. <3  Aivan ihana!

Positiivisin mielin kumminkin vaan eteenpäin ja kyllä sitä taas tämän jälkeen arvostaa terveyttä!

xoxo

img_5490