Suosikki Kauneustuotteet

Halusin jakaa teille mun lemppari kauneustuotteet. Tässä nyt on lähinnä ihoon ja hiuksiin liittyviä tuotteita. En ole juurikaan jakanut teille tämän aihepiirin kirjoituksia, joten nyt ajattelin tehdä jotain uutta. 🙂

1. Kasvoille

Pesen kasvoni Påre skincaren puhdistusnesteellä ja rasvaan aamuin ja illoin Påre skincaren voiteella. Puhdistusneste poistaa hyvin meikin ja ihon pinta jää puhtaan tuntuiseksi. Rasva taas kosteuttaa hyvin, mutta ei  jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Rasvan laitan aina meikkipohjan alle ja iho pysyy mattaisena koko päivän.

2. Vartalolle

Vartaloon laitan päivittäin Lidlistä ostettua Cien-merkkistä kokovartalovoidetta. Olen käyttänyt tätä jo pitkään ja on todella hyvä hintalaatu-suhde. Ihoni on ihanan pehmeä tämän ansiosta.

3. Hiuksille

Kuivien latvojen pelastus: Moroccanoil. Laitan tätä kuiviin latvoihin, jotta hiukset eivät olisi niin hamppuiset. Välillä laitan pyyhekuiviin hiuksiin ja välillä ihan kuiviin. Tätä ei vaan saa laittaa liikaa, koska sitten hiukset näyttävät likaisilta.

4. Suihkuun

Sain vasta testattavaksi Foamien pesusienen, jossa sisällä on valmiina pesuaine. Olen aivan rakastunut tähän. Pesen tällä sienellä itseni päivittäin. Jos hankaa vähän kovempaa, niin samalla kuorii ihanasti ihoa. Päivittäisessä käytössä ei tarvitse joka kerta painaa niin kovaa, jotta ei kuori ihoa liian usein.

Haluaisitteko tämän tyylisiä kirjoituksia enemmän? Laittakaa vaan kommenttina toiveita. <3

 

Nytkö Tämä Lapsi Ei Nuku Edes Rattaissa

Olen aikaisemmin päivitellyt, että Theo ei suostu nukkumaan kuin rattaissa tai turvakaukalossa silloin kun olemme liikenteessä. Heti jos matka stoppaa, niin hänhän herää eli jos esimerkiksi olen kahvilassa rattaiden kanssa niin joudun liikuttelemaan vähän väliä rattaita, jotta hän ei havahdu hereille.

Ja jos joku miettii, että onkohan näin, niin kyllä testattu on ja monesti. En ymmärrä missä vaiheessa olen olevinaan ”opettanut” Theon tähän vai tapahtuiko tämä vaan yllättäen jossain vaiheessa.

No nyt sitten tällä viikolla taas muuttui kaikki.

Mulla oli torstaina muutama pr-tilaisuus ja ajattelin, että Theo voi hyvin tulla mukaan, koska kumminkin nukkuu rattaissa. Ensimmäinen tilaisuus oli Marsaanan järjestämä Foamie spa -lanseeraus Allas Sea Poolilla. Ajattelin, että voin nauttia rauhassa aamupalan siellä kun Theo nukkuu. LUULIN VÄÄRIN.

Foamie on puhdistussieni, jossa yhdistyvät kevyesti kuoriva pesusieni sekä pehmeästi vaahtoava, iholle hellävarainen puhdistusaine.

Theo oli hereillä koko tilaisuuden ja ei halunnut olla tietenkään rattaissa. Minä sitten pidin sylissä yli 8 kg:n möhkälettä koko tilaisuuden. Onneksi Theo oli sentään kiltisti ja ihmetteli vaan missä ollaan.

Foamien lanseerauksesta saatiin kotiin myös kocostarin tuotteita.

Tilaisuuden jälkeen menin pyörimään kaupungille. Rattaissa Theo itki sitten vähän väliä ja ei suostunut nukkumaan. Normaalisti nukahtaa aina rattaissa. Siinä sitten pyörin joka paikassa, jotta Theo nukahtaisi ennen seuraavaa Akvamariinin tilaisuutta, joka oli best blogger day.

Taaskaan Theo ei nukahtanut vaan tässä toisessakin tilaisuudssa kantelin sitten Theoa sylissä. Tunnin jälkeen hän sai kauheat väsymysraivarit ja aloitti jäätävän huudon eli tilaisuus jäi meidän osalta sitten siihen. Sain ulkona työntää vaunuja joku 15 min ennen kuin Theo viimein nukahti. Onneksi pääsin kotiin asti, sillä Theo heräsi jo kotipihalla.

Akvamariinin tilaisuudesta saatiin mukaan tällainen paketti. 🙂

Seuraavana päivänä menin Theon kanssa kauppakeskukseen ja samalla tavalla ajattelin, että hän nukahtaa autossa ja saan rauhassa käydä syömässä. Olin syönyt aamupalan klo 8 ja kello oli kaksi kun pääsin kauppakeskukseen. Oli ihan jäätävä nälkä. No olin taas kerran väärässä. Hyrräsin sitten ympäri kauppakeskusta  tunnin ennen kuin Theo lakkasi itkemästä ja nukahti. Tuntui, että kohta mä pyörryn kun oli vaan niin kova nälkä. Katsoin kännykästä, että kauppakeskuksessa menin joku yli 2 km, ennen kuin Theo nukahti. 😀 Edellisen päivän saldo kaupungilla oli yli 6 km.

En ymmärrä mikä hänellä nyt on. Olen tarkistanut, että onko kuuma tai kylmä, mutta mun mielestä hänellä on ollut ihan sopiva lämpötila. Ihan kamalaa myös Theolle, jos hän ei saa nukuttua kunnon päikkäreitä missään. Uni on kumminkin niin tärkeä asia vauvan kehitykselle. Alkaa kohta keinot loppumaan. Huoh.

Yöt meillä on edelleen aika aktiivisia. Theo heräilee n. 2 tunnin välein ja kello neljästä eteenpäin varmaan 30 min välein.