4 Vinkkiä Stressivapaaseen Elämään

Tämä aihe on todella ajankohtainen, koska tällä hetkellä omassa elämässä on aika montakin stressaavaa tekijää. Aluksi annoin stressaaville ajatuksille vallan ja olo oli aivan kauhea. Sitten päätin, että en vaan voi olla tässä olossa enää vaan mun täytyy muuttaa mun ajatusmaailmaa. Muuten arjesta ei tule yhtään mitään.

  1. Älä ajattele liikaa

Olen kyllä aina ollut sen kannalla, että suunnitelma A:n lisäksi, pitää olla suunnitelma b ja c. On mulla nämä edelleenkin, mutta olen lopettanut liika analysoinnin. Kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Ei edes jo valmiina olevan A:n, B:n tai edes sen C:n. Liika miettiminen ei auta muuttamaan tähtien asentoa.

  1. Anna niiden asioiden olla joille et voi tehdä mitään

Elämässä on asioita joihin voi vaikuttaa ja asioita joihin ei voi vaikuttaa. Jos jokin asia vaivaa ja stressaa, niin muuta se. Jos sitä et voi muuttaa niin hyväksy se ja mene eteenpäin. Ei ole mitään hyötyä stressata asioista joille et mahda mitään. Stressaaminen ja paha olo syö vaan omaa elämäniloa. Tämä pätee todella moneen keissiin. Valitettavasti asia on vaan niin, että se auto hajoaa sitten kun se hajoaa välittämättä siitä kuinka paljon olet sitä ennakkoon stressanut. Toki olisit voinut ehkä huollattaa sen aikaisemmin 😉

  1. Hyväksy tämä hetki

On myös hetkiä jolloin on vaan hyväksyttävä tämä hetki. Jos on rankempi kausi ja elämässä tapahtuu asioita joihin ei voi itse vaikuttaa, niin siinä tapauksessa on vaan hyväksyttävä se. Ei kannata katkeroitua ja stressata vaan odottaa, että tilanteet raukeaa ja edes auttaa sitä itse kaikella toiminnalla. Murehtiminen ei tilannetta ainakaan auta.

4. Naura ja Nauti aina kun voit

Kun tilaisuus tulee, niin ota se avosylin vastaan. Opettele nauttimaan arjesta kiireen ja stressin keskellä. Jopa arjen pienistä asioista voi nauttia. Itse nautin aamukahvista jonka juon kaikessa rauhassa, nautin treenaamisesta ja hetkistä ystävien kanssa.

Olen joskus kirjoittanut listan hauskoista vinkeistä miten voit välttää ylimääräiset stressitekijät. Siihen pääset tästä. 🙂

xoxo Johanna

IMG_3014

Hiukset: Hairspot Lauttasaari / Ripset: Sulo

Kaikki On Hyvin

Taas on uusi viikko startattu. Jotenkin oon nyt huomannut, että alan nyt pääsemään kiinni uusiin rutiineihin ja uusi kotikin alkaa tuntumaan kodilta.

Alkaa olemaan itseasiassa aika hyväkin mieli vaikka aina välillä tietenkin tulee lievähköjä ahdistuskohtauksia, mutta pääasiassa kaikki on nyt hyvin. 🙂

Mun arkirutiiniksi on nyt koostunut ystävän kanssa aamulenkit muutaman kerran viikossa sekä iltaisin treenit Töölögymillä. Viime viikolla pääsin treenaamaan jo useampaakin otteeseen.

Oon nähnyt aika paljon ystäviä, mutta ollut myös tarkoituksella yksin ja opetellut nauttimaan yksinolosta. Yksin olen käynyt kävelyillä, vuokrannut elokuvia jne. Arki tuntuu kivalta.

Viime viikolla pääsin myös kampaajalle Lauttasaaren Hairspottiin ja laitettiin taas hiukset kuntoon. Kiitos vaan Hairspotille! <3 Tykkään näistä mun uusista hiuksista kyllä todella paljon!

Eilen olin vapaalla ja kävin maalailemassa entistä asuntoa. Voisin tällä remppakokemuksella kohta jo perustaa Variksen remppapajan. 😀 No nyt on sitten sekin asunto maalattu.

Kirjoittelin muuten pitkästä aikaa myös Fitfarmikn Fitblogiin epäonnistumisesta. Pääsette lukemaan sen tästä. 🙂

Ihanaa viikkoa kaikille! <3

IMG_2860

IMG_2814

IMG_2868

Sain myös näin ihanan kukkakimpun. 🙂

IMG_2872

Iltakävelyllä uusien mbt-kenkien ja Evoken kanssa. 🙂