I Love Me -Messuilla Ystävien Kanssa

Tänään pääsin messuilemaan! Menin ystävieni kanssa noin yhden maissa Messukeskukseen I Love Me -messuille. En ollut kauhean paljon tutustunut messuohjelmaan, joten tavoitteena oli vain kierrellä ja katsoa jos tulisi vastaan jotain kivaa ostettavaa.

Heti saavuttuamme messuille kävin hakemassa perssikorttini matkaan ja aloitimme messuosastoihin tutustumisen. Tuttuja näkyi aika paljon ja osan kanssa kerkesinkin muutaman sanan vaihtaa. Oli kyllä kiva vaihtaa kuulumisia.

Osastot joissa itse kävin oli mm. Cocovi, Foodin, Puhdistamo, Leader, Nyx, jne. Jäin kaipaamaan osastoa, jossa olisi ollut myynnissä esim. aminohappojauheita. Niitä olisin tarvinnut herra x:lle. En valitettavasti sellaista osastoa mistään löytänyt.

Itselle lähti mukaan Fastin proteiinipatukoita ja herra x:lle ostin Puhdistamon kookosöljyä. Halusin hyödyntää hyvät messutarjoukset.

Ystäväni neiti H kävi ostamassa Jeren kirjan itse herralta ja halusi luonnollisesti, että nappaan fanikuvan. 😀

Aika nopeasti meni reilu pari tuntia mitä jaksoin kierrellä. Maha painaa jo sen verran, että toikin aika oli jo loppu vaiheessa aikamoista selviytymistä. 😀

Kiva päivä kumminkin takana ja suosittelen kyllä käymään messuilla, koska tarjontaa oli kyllä todella paljon.

 

Voita Liput I Love Me -Messuille 2017

Nyt on taas aika  I Love Me -messulippujen arvonnan.

Arvonta on tehty yhteistyössä Messukeskuksen ja I Love Me -messujen kanssa.

Arvon yhden lipun I Love Me -Messuille! Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä blogikirjoitusta.

Jokaisen kommentoijan kesken arvotaan yksi sisäänpääsylippu I Love Me -Messuille 20.-22.10.2017. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran. Arvo 16 €.

Arvonta on käynnissä 9.10.-16.10.2017. Arvonta suoritetaan 17.10.2017.

Voittajan nimi julkaistaan blogissa sekä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Lippu lähetetään sähköpostilla.

Onnea arvontaan! 🙂