Kesäsuunnitelmat

Sain inspiraation toiselta bloggarilta kirjoittamaan mun omat kesäsuunnitelmat / asiat joita haluan tehdä kesällä normaalin treenaamisen ja lenkkeilyn ohella.

Kiitos vaan inspiraatiosta Punttimimmi. 😉

Kesälista 2016

 1. Puhallella saippuakuplia auringonlaskussa
 2. Matkustaa ulkomaille
 3. Käydä Joensuussa sukuloimassa
 4. Mennä aamupalalle puistoon
 5. Pitää tuparit
 6. Mennä ulos aamujoogaan
 7. Mennä kaivarin rantaan mindfulness-tunnille
 8. Käydä mökillä saunomassa ja kuuntelemassa hiljaisuutta
 9. Hypätä pois mukavuusalueelta aina jos tilaisuus tulee
 10. Käydä veneajelulla
 11. Suppailla
 12. Nähdä kavereita ja paljon!

Mulle saa vinkata asioita mitä kannattaa esim. Helsingissä tehdä tänä kesänä. Vinkkejä otan mielelläni vastaan!

IMG_2925

Bloggareiden Kesäkarkelot

Kiire ei tunnu sitten hellittävän. Ei ollenkaan. 😀 Kesälomaa siis odotellessa! Paljon on ollut taas ohjelmaa ja seuraavat viikot on myös sitä täynnä. 🙂

Pikakelaus viikonloppuun eli viime lauantaina meillä oli #tyttöjenkesäkarkelot aka #bloggerssummerparty -bileet. Näillä hästägeillä löytyy IG:stä myös kuvia. Sara oli hommannut meille upean asunnon Ruoholahdesta, jonne kokoontui paljon Fitfashionin bloggareita ja paikalle tuli muutama muukin bloggari. Paikalla oli tosiaan mm.  SaraOutiAinoKatriMonnaMarissa,  EmmiAku, JenniNanaHillaNataliaMarika, Seidi, AnnaTiia ja Petra!

Näyttökuva 2015-6-3 kello 19.37.54

kuva 2

Mentiin täysin nyyttärimeiningillä eli kaikki tuotiin jtn. Mä toin kassillisen lighti Redbulleja ja marjoja. Mitkäs bileet ne sellaiset on joissa ei energiajuomaa olisi. Tarjolla oli salaattia, raakaherkkuja, karkkia, sipsiä, kuohuvaa, boolia jne. Eli kyllä me hyvinvointibloggaajatkin osaamme irrotella. Itse olin tosin autolla, taas kerran, mutta nautin kyllä mun redbulleista. 😀 Salaatti oli superhyvää ja maistoin myös gluteenitonta leipää, joka myös oli sairaan hyvää!

kuva 1

kuva 2

 

Oli ihan mielettömän kivaa taas tavata uusia ihmisiä ja jutella niin ”vanhojen” kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa. Muahan jännitti todella paljon taas mennä paikalle, mutta ihan turhaan jännitin. Kivaa oli! Osa jatkoi ihan Teatteriin asti, mutta itseä väsytti niin paljon, että oli pakko mennä nukkumaan. Olin kumminkin lauantaina aamulla käynyt jättärillä porrastreenissä ja päivällä salilla eli olin kyllä poikki.

kuva 1

Sunnuntaina oli sitten ihan perustreenipäivä sekä äitini synttärit. Muuten otinkin aika rennosti.

Eli taas kerran ihana viikonloppu takana. 🙂