The Kosinta

Lupasinkin edellisessä postauksessa kertoa vähän tarkemmin miten ”the kosinta” tapahtui. Olimme herra x:n kanssa Ruotsissa lomalla aivan ihanassa Haymarket by Scandic hotellissa. Pitää muuten näin erikseen mainita, että oli kyllä ihana hotelli Sergelin torin kyljessä. Hotellin teema oli 50-luvun Hollywood ja se näkyi niin äänimaailmassa kuin koko hotellin sisustuksessa.

Olimme kävelleet koko päivän ympäri Tukholmaa ja illalla käyneet ravintolassa syömässä. Menimme aika ajoissa kumminkin jo hotellille takaisin, koska olimme heränneet aamulla jo neljän jälkeen ja kävelleet Tukholmassa ylo 10 kilometriä. Näin raskaana se 10 km muuten tuntuu ja paljon!

Kun pääsimme hotellihuoneeseen vaihdoin samantien mun yökkärin päälle, joka on muuten musta melkein polviin asti oleva hihaton jossa on Biggie Smallsin kuva. 😀 Olen katu-uskottava myös nukkuessani. 😀 Istuin sängylle ja rupesin syömään ostamaani Hokipulveria.

Ihmettelin, että miksi herra x vahtoi normivaatteet rennompiin vaatteisiin eikä vaan tullut boxerit jalassa köllöttelemään kuten normaalisti. Hän myös hyöri ympäriinsä ja oli superhermostuneen oloinen. Taisin siihen jotenkin äkäisesti sanoa, että mikä sulla oikein on kun hyörit siinä ja miksi vaihdoit vaatteet jne. Laitoin telkkarin siinä samalla päälle, jonka herra x komensi saman tien kiinni. Ihmettelin siinä, että mikähän tässä on nyt homman nimi.

Sitten herra x nappasi tyynyn alta sormusrasian ja käveli mun luokse sängyn viereen ja komensi mut seisomaan. Hän sanoi, että oli koko illan etsinyt paikkaa missä voisi tämän tehdä, mutta missään ei ollut tarpeeksi rauhallista. Hän pahoitteli, että tämä tapahtuu nyt hotellihuoneessa. Hän sanoi, että rakastaa mua ja haluaa viettää elämänsä mun kanssa. Hän polvistui tässä samalla. En muista ihan kaikkea mitä hän puhui, koska olin jotenkin niin yllättynyt. Lopuksi hän sanoi: ”haluan, että sä oot mun vaimo ja sustahan tulee mun vaimo”. Eli missään vaiheessa hän ei oikeastaan kysynyt, että tulenko hänen vaimokseen. 😀

Rupesin itkemään ja vastasin vain, että niinhän musta sitten tulee sun vaimo ja herra x nousi ylös halaamaan mua, koska itkin. Hän kumminkin hyvin nopeasti meni takaisin polvilleen ja laittoi vielä sormuksen mun sormeen ja oman sormuksensa omaan nimettömään.

Kysyin kosinnan jälkeen milloin on häät ja ensimmäinen vastaus oli että syksyllä 2018. Sanoin että liian aikaisin, että ei käy ja päädyttiin sitten kevääseen 2019. Meidän lapsi syntyy marraskuussa joten jos häät olisi ensi vuonna, niin pitäisi kyllä rehellisesti raaputtaa pikkupotti ässäarvasta, että se olisi mahdollista. 😀 Nyt on sitten aikaa säästää ja totutella uuteen lapsiarkeen.

 

 

Sanoin Tahdon

Nyt taas kerran isoja asioita tapahtuu / tapahtui. Herra x polvistui eteeni ja pyysi minua hänen vaimoksi. Tai no enemmänkin hän kyllä käski, mutta siitä kerron erillisessä postauksessa enemmän. 😀 Vastasin hänelle myöntävästi ilman minkäänlaista epäröintiä. <3 Nyt nimettömääni koristaa kaunis valkokultainen timanttisormus.

Elämässä on kyllä tapahtunut isoja asioita nyt ihan vähän ajan sisällä. Viimeisen noin puolen vuoden aikana olemme ostaneet asunnon, saanut kuulla että saamme lapsen ja nyt menimme kihloin. Olemme seurustelleet vajaan vuoden, mutta tapailleet toisiamme puolitoista vuotta.

Milloinkas ne häät sitten pidetään… No olin jo ennakkoon sanonut herra x:lle, että jos aikoo joskus minua kosia, niin hääpäivä tulee olla hänellä tiedossa, koska en halua ottaa vastaan sormusta ilman, että tiedän milloin itse häät on.

No jos kaikki menee hyvin, niin saamme lapsen marraskuussa ja kaikki ovat sanoneet, ettei vauvan ensimmäisen vuoden aikana kannata ottaa ylimääräistä stressiä, jne.  Tästä syystä häät ovat keväällä 2019. Tuntuu jotenkin hyvin kaukaiselta, mutta kun lapsi syntyy niin uskon, että tuo vuosi menee nopeasti. 🙂

On ihana ajatella, että meistä tulee pian perhe ja elämässämme alkaa ihan uusi aikakausi. <3