Inspiraatiota Pikkujoulukynsiin

Tässä kunnon kuvapostaus josta toivon, että inspiroidutte! Toivottavatsi saatte ideoita omiin pikkujoulukynsiin, itsenäisyyspäiväkynsiin tai mihin vaan! 🙂

*tehty yhteistyössä Detailed Beauty Salongin kanssa.

Kaikkien kuvien kynnet on tehty mulle Detailed Beauty Salongissa täällä Helsingissä. Heidän liike sijaitsee Töölössä ihan Kisahallin vieressä. Oon käynyt heillä jo todella pitkään ja musta tuntuu, että vaan taivas on rajana, sillä kerta toisensa jälkeen he osaavat yllättää. Suosittelen heitä kyllä todella lämpimästi!

Käykäähän varaamassa oma aika täältä!

img_4734 IMG_3514 IMG_3082 IMG_2589 IMG_1681 IMG_1054 Näyttökuva 2015-11-29 kello 16.55.25 IMG_9677 IMG_8165 kuva 3 kuva 7 kuva 7 10731931_727990287280011_1946410466_n

img_5041

img_5179

 

Queeniä, ystäviä ja kaunistautumista

Viime viikko meni taas hullua tahtia. Olin kyllä koko viikon normaalia väsyneempi ja sama väsymys on kyllä painanut tälläkin viikolla.

Liikuntaa tuli aika vähän. Hurjat 2 salitreeniä ja 2 lenkkiä. Tällä viikolla aktivoidun vaikka väkisin. 🙂

Pääsin viime viikolla taas Suloon ja laitettiin mun ripset kuntoon.* Tuli taas ihanat tähtisilmät. <3 Käykäähän tekin laitattamassa ripset kesäkuntoon niin arki helpottuu! Pääsette varaamaan ajan tästä.

FullSizeRender

Viime viikolla oli muitakin kaunistautumishetkiä. Laitettiin nimittäin Detailed Beayty Salongissa mun kynnet uuteen kuosiin.** Halusin rosaa, kultaa ja timantteja. Taas kerran aivan upeaa jälkeä! He ovat todella suosittuja joten kannattaa hyvissä ajoin varata heille aika kesän juhlia varten tai vaikka vaan omaksi ja samalla myös muiden iloksi!

IMG_3082

Perjantaina menin sitten äitini ja hänen ystävien kanssa Queniin keikalle. Harmikseni hävitin äidin ja en nähnyt häntä sitten koko keikalla. 😀 Mun tuuria. Onneksi oli kumminkin muuta seuraa myös, niin ei tarvinnut yksinään olla. Oli hyvä keikka vaikka en mikään suuri fani olekkaan. Porukkaa ainakin oli ja paljon! Keikan jälkeen lähdettiin extempore Aussibaariin jossa mun rakkaat Töölömimmit oli kreisibailaamassa. 😀 Oli todella hauska ja kiva ilta! Katsoin jälkikäteen askelmittarista, että olin kävellyt päivän aikana yli 10 km.

Lauantaina nukuin niin pitkään kun nukutti ja sitten lähdin mun ”kauhukaksikon” aka Töölömimmien kanssa Gafe TinTin tangoon aamiaiselle. Siitä sitten hengailtiin päivä yhdessä. Ihanaa oli! <3 En kyllä tiedä mitä tekisin ilman näitä ihanuuksia!

Lauantaina illalla kävin ravintolassa syömässä, magnum helsingissä jäätelöllä ja vuokrasin leffan.

IMG_3099

Kiva viikonloppu siis takana!

*Ripset saatu blogin kautta. ** Kynnet saatu blogin kautta.