Mitä Lähti Mukaan Lapsimessuilta

Olin Theon, ystäväni sekä hänen lapsensa kanssa perjantaina lapsimessuilla. Nämä oli mun ensimmäiset lapsimessut. Mentiin heti klo 9, jottei olisi niin paha ruuhka.

Siellähän oli vaikka mitä, mutta itse en ihan mielelläni osta mitään kalliita vaatteita Theolle, koska ne menee niin nopeasti pieneksi. Eli siis ollut yksi niistä, jotka olivat jonottamassa Gugguun vaatteita. :D. Toki ne varmasti saisi myytyä jälkikäteen, mutta en ole ikinä ollut kauhean innoissaan fb-kirppis/kirppis-hommista. Ei vaan ole mun juttu. Omistan kyllä yhden Gugguu-haalarin, jonka olen saanut lahjaksi, mutta en yhtään tykkää siitä. Theo on pitänyt sitä tasan kaksi kertaa ja jokaisen kerran jälkeen hän on aivan mustan nukan peitossa.

Yritin katsella, jos messuilla olisi ollut Mutsyn rattaisiin istuinosaa, mutta en sellaista sieltä löytänyt. 

Mukaan lähti Laalaa Living:in pupuritilä, smoothie-pusseihin korkkeja, Theon leikkitilaan paperipussi sekä Valion Onnipuuroja. Kävin myös moikkaamassa Lupaus studiota heidän pisteellään. Olen ollut muutamalla heidän kurssilla, joista olen tykännyt kovin.

Theo ei yhtään tykännyt olla vaunuissa ja mulla ei ollut oma kantoreppu mukana. Baby Björniltä sain onneksi lainaksi kantorepun messujen ajaksi. Olipas todella kätevää! Theo oli aivan kierroksilla, koska oli niin innoissaan kun näki joka paikkaan. Sain Baby Björniltä myös bloggaajapaketin, jossa oli vaikka mitä. Kiitos vaan. <3

Messut meni oikein mukavasti. Kyllähän rahaa sinne olisi saanut palamaan vaikka kuinka, mutta olin päättänyt, että en halua tuhlata 100 euroa enempää. Toki enemmän olisi mennyt, jos olisin löytänyt Mutsyn istuinosan.

 

Bikinikuvat 5 Kuukautta Synnytyksestä

Laitoin blogiin noin reilu kuukausi takaperin myös mun bikinikuvat 4 kk synnytyksestä. Otin nämä kuvat tuossa pari viikkoa sitten ja mietin taas hetken, että julkaisenko vai en. No tulin nyt siihen tulokseen, että todellakin julkaisen. En häpeä missään nimessä mun kehoa, mutta en ole siihen vielä täysin tyytyväinen. Toisaalta 5 kuukautta on pitkä aika, mutta toisaalta taas lyhyt. Ainahan sitä sanotaan, että palautuminen vie yhtä pitkään mitä vei itse raskaus.

Tälle vartalo näyttää bikineissä 5 kk synnytyksestä. Salille en ole päässyt ties miten pitkään aikaan, mutta onneksi ensi viikolla alkaa taas normitreenit myös salin puolella.

On kyllä mielenkiintoista seurata miten kroppa oikein raskaudesta palautuu ja varsinkin se miten kroppa rupeaa ottamaan vastaan nyt säännöllistä salitreeniä.

Kokeilin myös eri bikineitä, joka selittää miksi on alaosa eri joissain kuvissa. 🙂

En mahtunut vielä kaikkiin vanhoihin bikineihin. Tai no mahduin, mutta pursuin. 😀

Iho ei todellakaan ole vielä kiinteytynyt vatsan alueelta, mutta tiedän, että siinä tulee kestämään varmasti pitkään. 

Raskausarpia ei mulla tullut kehoon ollenkaan koko raskauden ajalta. Oon tästä kyllä kiitollinen.

Oon kyllä kiitollinen omalle keholle jokaisesta päivästä. Se kantoi Theoa 9 kuukautta ja palautui sektiosta hyvin. Nyt se jaksaa kannella joka päivä tuota yli 8 kilon möhkälettä. <3

Ps. Lapsimssujen lippu on nyt arvottu ja voittajalle ilmoitettu sähköpostitse. Jos et vielä huomannut, niin vielä tänään voit osallistua 2 Lapsimessujen messulipun arvontaan mun Instagrammissa: @johannavaris 🙂