Minne Häämatkalle

Varmaan yleensä itse häät on suunniteltu ennen kuin mietitään edes häämatkaa, mutta meillä tää homma meni nyt sitten toisin päin. No on meillä toki se kirkko ja hääpaikka varattu. 😀

Mietimme x:n kanssa, että minkälaista häämatkaa me oikein haetaan. Theo tulee meidän mukaan, koska en halua 1,5 vuotiasta jättää viikoksi vielä kenellekkään hoitoon. Tämän takia Theo otetaan tietenkin huomioon myös hotellin ja kohteen valinnassa. Voimme sitten myöhemmin mennä uudelle häämatkalle ihan kahdestaan x:n kanssa vaikka sinne Malediiveille.

No meillä oli käytännössä kaksi hotellivaihtoehtoa joista mietimme kumman valitsemme. Kohteella itsellään ei ole meille niin väliä, koska haemme ns. löhölomaa. No siis ”löhö ja löhö” eli altaalla olemista 1,5 vuotiaan kanssa. 😀 Ainut ehto oli, että kohde olisi sellainen jossa en ole vielä  käynyt. Hotellitoivomuksena oli, että meillä olisi swim up -huone ja all inclusive. Eli haluaisin, että pääsemme omalta terassilta suoraan altaaseen ja ettei meidän tarvitse miettiä ruokia koko reissun aikana.

Yksi vaihtoehto oli, että otamme ns. kunnon perhehotellin. Eli paikan josta löytyy lapsiperheiden kannalta aivan kaikki mahdollinen; sisä- ja ulkoleikkipaikka, lasten- ja vauvojenallas, jne. Näitä perhehotelleja on myös sellaisia joissa on noita swim up -huoneita ja lisämaksusta saa kaikki ruuat ja juomat koko viikoksi. Plussana, että kaikki on Theon kannalta ajateltuna viimesen päälle. Miinuksena, että matka ei ehkä tunnu niin häämatkalta, koska on paljon vilinää ja vilskettä, ilman omaa rauhaa.

Toinen vaihtoehto oli, että otamme luksushotellin, jossa lapsia on mietitty myös, mutta vain hieman vähemmän. Eli sieltä löytyisi yksi lastenallas ja yksi leikkipaikka. Miinuksena oli, että lähimpään kaupunkiin oli 20 km ja tosiaan lapsille oli aika vähän mitään.

Pähkäilin eilen näiden kahden hotellin väliltä, mutta sitten tulikin ns. ”villikortti”. Löysin sellaisen hotellin, joka sopii hyvin häämatkalaisille ja perheille. Se oli hotelli, joka on luotu ”luksustyyliseen perhelomailuun”. <- Suora lainaus heidän sivuilta. Hotellilla on kolme uima-allasta ja lasten-allas. Uima-altaalta ja hotellihuoneesta on suoraan merinäköala. Hotellilla on oma yksityinen hiekkaranta, jossa on lepotuoleja.

Kuva: www.tjareborg.fi

Huoneeksi valitsimme sviitin, jossa on makuuhuone ja yhdistetty olohuone/ avokeittiö, yhteensä vajaa 50 m2. Huoneeseen tulee Theolle hotellin puolesta pinnasänky, matkarattaat ja syöttötuoli. Huoneeseen kuuluu aidattu terassi (16 m2), jossa lukittava portti, merinäköala ja suora yhteys yksityiseen, jaettuun uima-altaaseen. Terassilla ulkosuihku, aurinkotuolit/aurinkopatjat.

Kuva: www.tjareborg.fi
Kuva: www.tjareborg.fi

Hotellilla on all inclusive -tarjoilu, johon kuuluu aamupala, lounas, brunssi, välipala, illallinen sekä juomat.

Mun mielestä parasta on se, että tämän hotellin vieressä on sellainen kunnon perhehotelli, josta tuossa ylhäällä kerroinkin ja meidän hotellin vieraat saavat käyttää sen hotellin palveluita ihan vapaasti. Eli meidän omalla hotellilla ei ole sitä niin kovaa hälinää ja vilskettä, vaan voimme mennä siihen naapuriin leikkimään Theon kanssa. Siellä on useita lastenaltaita, liukumäkiä, sisä- ja ulkoleikkipaikkoja, jne. Eli nyt löysin hotellin, jossa yhdistyy ns. ne molemmat puolet mitä hain eli ei tarvinnut tehdä valintaa noiden kahden eri hotellityypin kesken.

Kuva: www.tjareborg.fi

Kohteena on Kreeta, jossa olen käynyt Hanian puolella, mutta nyt menemme aivan toiselle puolelle rauhalliseen ja lapsiystävälliseen, pienempään kalastajakylään. Kylässä on kyllä muutama kauppa jne.

Kuva: www.tjareborg.fi

Oon aivan innoissani! Haemme matkalta yhdessäoloa, aurinkoa, uimista ja hyvää ruokaa. <3 

3 Kuukauden Päästä Lähdetään Ulkomaille

Kolmen kuukauden päästä lähdetään perheenä ulkomaan matkalle! Kohteena on Kroatia. Lennetään Splittiin ja jatkamme sieltä autolla n. 40 kilometriä pieneen kylään nimeltä Sevid.

Isäni on vuokrannut sieltä Villan, jossa on 5 makuuhuonetta, 2 keittiötä, jne ja pihalla uima-allas. Meitä lähtee isäni ja hänen puolisonsa, meidän perhe, veljeni sekä isäni puolison kaksi lasta perheineen. Eli kunnon lapsiperheloma tiedossa. On aivan ihanaa lähteä! En malttaisi odottaa.

Juuri sopivasti minulle tuli kutsu Acon uutuustuotteiden lanseeraukseen. Halusin mennä tilaisuuteen mukaan, koska minulla ei itsellä ollut mitään tietoa mitä aurinkorasvaa Theolle saa laittaa. Halusin päästä kysymään tästä ammattilaiselta.

Nämä uutuustuotteet olivat heidän aurinkorasva kasvoille sekä koko vartalolle tarkoitettu spray, mutta onneksi tilaisuudessa oli esillä myös heidän muutkin tuotteensa.

Sain kuulla, että Theo saa käyttää lapsille suunnattuja aurinkorasvoja. Acolla oli vielä oikein sensitive-aurinkorasva, joka on tarkoitettu pienemmille lapsille ja sopii Theolle sen takia tosi hyvin.

Saatiin mukaan koko perheelle rasvat. Theolle saatiin myös todella käytännöllinen aurinkovoide-sticki, joka kulkee hyvin taskussa vaikka mukana.

Pääsin tilaisuudessa myös hieman herkuttelemaan. 😀 Nam! Tällä kertaa Theo nukkui koko tilaisuuden niin pääsin helpolla. 🙂

Yllä olevat tuotteet sain mukaan kotiin. Kiitos vaan Acolle. Todella hyvä, että on 50 suojakerrointa myös herra x:lle. Hänen ihonsa on sellainen, että palaa auringossa melkein heti.

Lomalla herra x saa olla Theon kanssa varjossa ja minä nautiskelen auringosta. 😀

Odotan lomalta yhteisiä hetkiä perheen kanssa, hyvää ruokaa, aurinkoa ja ihania maisemia! Olisipa jo kesäkuu!

Olen nyt myös selvitellyt mitä rokotuksia Theolla tulee olla ja mitä muutakin tulee ottaa huomioon kun matkustaa pienen vauvan kanssa. Voisin tästä tehdä erillisen postauksen. 🙂