Meikkivinkkini + Tuotteet Joita Käytän

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen joskus saanut kommenttia, että mitä meikkipohjaa käytän, jne. Ajattelin nyt teille julkaista mitä meikkejä käytän suurimmaksi osaksi ajasta.

Nykyisin en kauheasti jaksa meikata, joten laitan vain hyvän pohjan, rajaan silmät ja laitan kulmat. Joskus jos haluan panostaa, niin laitan huulipunaa. Sitten kun haluan ihan laittautua niin laitan luomiväriä.

Meikkipohja

Mulla on kaksi eri käytäntöä miten laitan meikkivoidetta. Jos olen ihan vitivalkoinen, niin laitan meikkipohjaan ainoastaan Lorealin Glam Nude BB Cream -voidetta. Se antaa kivan hehkun, mutta mulla myös tasoittaa hieman ihoa. Levitän sen aina meikkisienellä. Ensimmäisen kerroksen vedän aika kovinkin ottein koko kasvoille. Lopuksi taputtelen vielä pienen määrän, jotta iho tasoittuu vielä enemmän.

Jos mulla on päivetystä, niin silloin sekoitan Lorealin Glam Nude BB -voidetta sekä MAC:in Studio Fix Fluid -meikkivoidetta. MAC:in meikkivoide jättää aivan ihanan mattapinnan kasvoille. Sekoitan näitä keskenään, jotta saan sekoituksesta juuri mun oman ihon värisen sekä lopputulos on raikas, mutta kumminkin mattainen.

Laitan meikkipohjan päälle ihan vähän varjostuksia/valotuksia. Tähän käytän Make Up Storen Duo Contouring Light -tuotetta. Tummaa laitan vähän poskiin ja valkoista laitan poskipäihin, leukaan ja vähän nenän keskikohtaan.

Viimeistelen ihon läpinäkyvällä puuterilla, joka vain kiinnittää meikkipohjan ja jättää kasvot mattaiseksi. Käytän tähän NYX:in HD Studio Finishing Powderia. 

Poskiin laitan puuterin jälkeen hieman aurinkopuuteria. Siihen käytän Anastasia Beverly Hillsin Bronzing Powder Tawny -tuotetta.

Laitan loppuun myös pienen sutaisun Lorealin True Match -poskipunaa. Sävynä hempeän vaaleanpunainen.

Kulmat

Kulmia en koskaan laita kynällä. Käytän aina sivellintä, jotta saan niistä mahdollisimman luonnollisen näköiset. Kulmiin käytän aina ns. kulmapuuteria. Sekoitan kahdesta väristä mulle sopivan värin. Kulmapuuterina käytän NYX:in eyebrow cake powderia.

Silmät

Silmät rajaan vain eyelinerillä. Teen yleensä aika paksut rajaukset. Tähän käytän Isadoran mustaa eyelineria.

Huulet

Yleensä arjessa käytän huulissa ainoastaan NYX:in Lingerie Liquid Lipstick Seductionia. Näitä on vaikka mitä värejä ja nämä jättää aivan ihanan mattaisen pinnan huuliin.

Jos taas haluan vähän säväyttää, niin laitan ihan punaiset huulet. Tämä YSL:n Rouge Pur Couture Lipstick on siihen tarkoitukseen aivan mahtava, koska se kestää todella hyvin.

Ostin vasta myös Anastasia Beverly Hillsin huulikiillon, joka myös jättää mattapinnan. Tämä kestää myös todella hyvin. Ostin ihanan lilan, koska sopii nyt kevääseen mielestäni todella hyvin.

Mulla on todella rohtuneet huulet ihan koko ajan. Sen takia ostin nyt ihan vasta huuliin oman primerin, jotta huulet näyttäisivät edes vähän paremmilta. Näissä kuvissa sitä ei mulle kylläkään ole. Ostin Kicksistä ihan heidän oman merkin Lip primerin.

Kisameikki Fitnesskisoihin ja Tarjous

Nyt kun kisat lähestyy huimaa tahtia niin oon halunnut ajoissa jo varata kaiken valmiiksi; hiukset, meikin, hotellit jne jotta mun ei tarvii näistä huolehtia enää viimeisillä dieetti viikoilla.

Osa kisaajista on päätynyt tekemään meikin itse ja osa menee tekemään kisameikin ammattilaiselle. Vaikka en itseäni ihan surkeana meikkaajana pidäkään, niin en missään nimessä olisi kykeneväinen tekemään itselleni lavameikkiä. Siinä on niin monta asiaa mitä pitää huomioida, esimerkkinä lavavalot. Meikin tulee olla aika vahva jotta se olisi edes jonkun näköinen siellä spottien alla ja minkälainen silmämeikki sopii juuri itselle.

Oon todella innoissani, että sain sovittua kosmetologi Hanna Prinkkilän (Studio Hanna Prinkkilä) kanssa, että hän tulee karsintaan (karsintoihin jos tarve vaatii) mukaan tekemään kisameikit. Yhdistettiin voimavarat Neiti A:n kanssa ja Hanna tekee kisameikit meille molemmille.

Oon nyt käynyt jo kerran koemeikissä ja ennen kisoja on vielä toinenkin koemeikki, jotta kisa-aamuna voidaan aloittaa kisameikin teko varmoin mielin.  🙂 Ekassa koemeikissä kokeiltiin kahta erilaista silmämeikkiä sekä useita eri huulimeikkejä. Kaikista meikeistä otettiin valokuvat ja katsottiin mikä sopisi parhaiten. Lähetin kuvat vielä yhdelle meidän tiimivalmentajistakin ja kysyin mielipidettä ja sieltä löytyi minulle parhaiten sopiva kokonaisuus! 🙂

Jos nyt jollakin kisaajalla ei ole vielä meikkaajaa karsintoihin/SM-kisoihin niin tässä on todella hyvä tarjous!

Kisameikkitarjous*:

– Koemeikki 1
– Koemeikki 2
– Kisameikki kisa-aamuna
Yhteensä: 40 €

*Tarjous voimassa 1.8.2014 asti/niin kauan kuin vapaita aikoja riittää.  Varauksen yhteydessä tarjouskoodi: JohanOnFitness

Lisätiedot ja varaukset: [email protected]

http://www.hannaprinkkila.suntuubi.com/

 

kuva

Ensimmäinen koemeikki. Tähän tehtiin vielä muutoksia. 🙂