Messukokemusta Rikkaampi

Nyt on messut messuiltu! Mulla oli ilo ja kunnia olla I Love Me -messuila Sulon osastolla lauantaina edustamassa!

Näyttökuva 2015-10-18 kello 20.50.28

Näyttökuva 2015-10-18 kello 20.50.39

Menin paikalle siinä puoli yksitoista ja ei mennyt kauaa kun Sulon osastolla oli täysi tohina päällä. Sulolla oli todella hyvät tarjoukset ja hyvää ohjelmaa! Osastolla sai mm. edullisesti hierontoja ja pääsi testaamaan Nero-hierontakaarta. Jos et tiedä muuten mitä nämä on, niin olen aikaisemmin kirjoittanut niistä, joten pääset siihen postaukseen tästä.

DSC02231

Oli todella kiva kun tuttuja ja tuntemattomia tuli juttelemaan! Päivä meni siis todella nopeasti.

Pidin jossain vaiheessa pienen tauon kun ajattelin, että olisin tehnyt messupolku-postauksen, mutta oli niin paljon porukkaa etten edes päässyt osastoille sisään. Tän takia luovuin tästä ajatuksesta. Menin sitten pressihuoneeseen kahville ja siellähän oli muitakin bloggareita, joten samalla pääsi vaihtamaan kuulumisia. 🙂 Marjut tuli moikkaamaan mua myös Sulon osastolla! 🙂 Oli todella mukava mimmi!! Tapasin osastolla myös Jennaan! Hänkin on Fitfashionin bloggari ja oli kiva päästä tutustumaan myös häneen! Hänkin oli aivan ihastuttava persoona!

DSC02223

DSC02227

Kävin myös Evoken osastolla, mutta siellä oli niin paljon porukkaa etten viitsinyt mennä moikkaamaan sen enempää. 😀

DSC02234

DSC02240

Kävin tottakai moikkaamassa myös Hairspotin väkeä heidän pisteellään. 

DSC02254

DSC02245

Oli siis todella ihana päivä!

Illalla menin sitten vielä salille treenaamaan jalat. 🙂

 

 

 

Lihaskalvohierontaa Kotona

Nyt on ollut todella suuressa nousussa lihaskalvohieronnat. Ainakin omassa tuttavapiirissä tavan urheiluhieronnat ei ole enää riittänyt vaan ollaan käyty myös lihaskalvohieronnassa. Näin olen itsekkin tehnyt. 🙂

Nyt sain testiin uuden kotimaisen innovaation, nimittäin Nero-hierontakaaren tai oikeastaan kaaret. Sain kaksi puusta tehtyä kaarta joilla voin tehdä lihaskalvohierontaa kotona.

Hierontakaarien mukana tuli ohjeet miten voin niitä hyödyntää. Käytännössä painelen kaarella mun kipupisteitä mm. selässä on aika monta, olkapäissä sekä pakaroissa. Näillä hierotaan ihan paljasta ihoa ja iholle voi laittaa ennen hierontaa esim. kookosöljyä. Hieronta tapahtuu aina sydämmeen päin.

Täähän lihaskalvohieronta eroaa ihan perinteisestä hieronnasta sillä, että kalvokäsittelyssä pyritään parantamaan kalvon aineenvaihduntaa ja saamaan kalvo venymään suuremmalla kitkalla ja rauhallisella liikkeellä.

Tän Nero-hierontakaaren hyötyjä on mm. Lihaskalvojen jännityksen laukaiseminen ja lihaksien rentoutuminen. Sitten kun lihas rentoutuu ja lihaskalvojen jännitys laukeaa, niin liikkuvuus paranee ja ihan tavallinen venyttelykin tuottaa paremmin tulosta.

Nyt siis lihaskalvohierontaa voi tehdä kotonakin. Itse ainakin tykkäsin näistä tosi paljon ja otan nämä omiin lihashuoltorutiineihin mukaan. En silti luovu perushieronnoista kumminkaan, mutta tämä on erinomainen lisä!

Näitä hierontakaaria on myytävänä mm. Sulossa. Täältä pääsette myös Neron omille kotisivuille.

Näyttökuva 2015-6-7 kello 20.56.38

Kuva: Sulo