Fitnessviikonlopun Suosikkikilpailijani

Tänä viikonloppuna kisattiin taas kehonrakennuslajeista Lahden messukeskuksessa Nordic Fitness Expossa. Itse en tänä vuonna mennyt katsomaan kisoja paikan päälle, mutta seurasin kisoja kyllä aktiivisesti somesta.

Varmasti meillä kaikilla on ne omat suosikkikilpailijat, jotka ovat nousseet esiin jo kisaprepin aikana. Itse olen tiiviisti seurannut useamman kisailijan matkaa lavalle ja tavallaan jopa elänyt hengessä mukana.

Nostan nyt esiin mun suosikkeja. Kisojen tulos ei sinänsä ole relevantti tässä kirjoituksessa, mutta tuon senkin totta kai esiin.

Ilona Siekkinen

Uskomatonta, että tämä 22 vuotias mimmi on kerennyt lyhyessä ajassa tehdä itsestään brändin. Naisella on omat supersuositut nettivalmennukset ja on aivan jäätävän kovassa kunnossa. Olin 100 % varma, että hän tulee voittamaan kisat ja niinhän siinä kävi. Hän ei pelkästään voittanut bikini fitness -junioreissa, vaan vetäsi voiton myös yleisessä sarjassa. Ei voi muuta kun nostaa hattua.

Kuva: NFE pictures

Maiju Aalto

Olen seurannut Maijun matkaa jo ihan ekoista bikini fitness -kisoista, joista on muuten aikaa. Olen Maijun kanssa ollut samassa tiimissä aikoinaan ja päässyt tutustumaan häneen myös ihan livenä. Nainen kisaa tällä hetkellä Body Fitneksessä ja olen aina ihaillut hänen fysiikkaansa. Olen aina miettinyt, että jos joku ihannevartalo pitäisi valita, niin se olisi Maijun. Maiju sijoittui tänään neljänneksi. Maiju myös itse valmentaa ja pyörittää lapsiperhearkea. Joten mun mielestä myös neljäs sija on todella kova suoritus, vaikka hänen kilpailuvietille varmasti pettymys. Onnea silti Maijulle.

Kuva: Suomen Fitnessurheilu ry. Maiju on toinen vasemmalta eli mustat bikinit. 
Kuva: NFE pictures

Johanna Hermans

Bikini Fitness -kuningatar Johanna kisasi tällä kertaa Wellness Fitnesissä, joka on uusi laji Suomessa. Tässä lajissa saa lihasmassaa olla enemmän kuin bikinissä. Johanna on ollut mun vieraana JohanOnTreenit-vlogissa ja muutaman kerran ollaan ihan kahviteltukin. Johannan fysiikka on jokaisessa kilpailussa ollut aivan mieletön. Tämä NOCCO-perheen Brand Manager sijoittui tänään omassa kisassa ensimmäiseksi ja vetäisi päälle overall-voiton, ansaiten näin pro-kortin! Wow! Eikä ollut yllätys. Ihan mieletöntä! Onnea Johannalle.

Kuva: NFE pictures
Kuva: NFE pictures

Janni Hiekkataipale

Jannin kanssa olen kisannut samassa tiimissä, mutta en ole itse asiassa varma, ollaanko koskaan tavattu livenä. Olen seurannut hänen kisataipalettaan jo useamman vuoden. Hän kisasi aikaisemmin bikinissä ja nyt siirtyi Body Fitnekseen. Hänkin on nuori nainen, jonka takia kisasikin myös junioreissa sekä yleisessä sarjassa. Mun mielestä hänen vartalonsa on kuin tehty bikiniin, jonka takia vähän jännitin miten Body Fitneksessä käy. Junioreissa hän tuli kumminkin kolmanneksi, joka on tosi hyvin ensimmäiseksi bf-kisaksi. Eli selvästi myös Body Fitness -lajina sopii. Onnea Jannille!

Kuva: NFE pictures

Katja Leimuvirta

Katjan fysiikkaa olen hämmästellyt aina! Miten nopeasti lapsen jälkeenkin häneltä tuli vatsapalikat esiin. Huh! Katja kilpaili tänään myös Wellness Fitneksessä ja sijoittui viidenneksi. Oma silmä olisi antanut hänelle ensimmäisen sijan, mutta itse en ole tuomari joten jätetään tämä aihe tähän. Joka tapauksessa mieletön fysiikka! Onnea Katjalle!

Kuva: NFE pictures

Onnea vielä kaikille kilpailijoille mitallia tai ei. Se on hieno fiilis päästä sinne lavalle. Se vaatii kovaa työtä,  lievää hulluutta 😉 ja sitoutumista!

Nordic Fitness Expon Lopullinen Kooste

Eilisen Live-bloggauksen jälkeen ajattelin vielä julkaista koosteen, jossa on omia ajatuksia vielä kisoista.

Ensinnäkin iso kiitos ihanalle Bettinalle seurasta koko NFE-viikonlopun ajan! Ilman Bettinaa reissu olisi ollut aika yksinäinen. Oli kivaa, että oli seuraa ja vielä hyvää sellaista! Molemmilla oli aivan samanlainen huumorintaju joten sai nauraa! Oltiin kuin mikäkin Mediatiimi konsanaan, kun molemmilla oli läppärit pöydällä, pari kännykkää ja tabletti sekä kummankin kamerat. Istuttiin siis aivan lavan edessä ja siinä oli meille ihan pöytäkin varattuna. 😀

FullSizeRender-4

Tässä muuten kuva lauantailta Team Anfrolta. 😀 Mun kädet pääsi kuvaan. Ei muuten pöllömpi duuni. 😀 Ja Kuvassa siis upea Caroliina Kinnarinen.

Näyttökuva 2015-10-12 kello 21.44.01

Mediatiimi Varis ja Betsku (kyllä Bettina, tämä on nyt sun uusi lempi nimi. :D)

Tein livebloggausta koko sunnuntain ja aina kun oli taukoa, niin käytiin pyörimässä messuilla. Kävin tottakai moikkaamassa Evoken ständillä Mikkoa ja sain kassillisen inkivääri-uutuuksia mukaani. Ovat olleet kuulema todella suosittuja joten teen niistä ihan erillisen postauksen kun pääsen niitä maistelemaan. 🙂

DSC02156

DSC02161

DSC02158

Paljon oli porukkaa liikenteessä ja itse en hankintoja tehnyt.. Muuta kuin Noccoa. 😀 

Kun katsottiin Body fitnesstä Bettinan kanssa, niin mullahan meni vaan kylmiä väreitä. Niin upeita mimmejä oli lavalla. Opin myös katsomaan heitä ihan eri silmällä, kun Betsku siinä avasi Body Fitneksen maailmaa. Enempää en osaa sanoa siitä lajista. 😀

DSC02193

Tässä muuten Bodyn Overall-voittaja: Tanja Räsänen.

No mitenkäs se Bikini meni niin kuin omasta mielestä. 😀 Suurimmaksi osaksi ainakin eturivistä katsottuna kaikki sijoitukset kävi järkeen. Joissakin pituusluokissa oli kovempi taso kuin toisissa, mutta silti kaikki pituusluokat oli kyllä upeita! Kiva oli käydä moikkaamassa osaa kilpailijoista juuri ennen lavalle menoa. Kerkesin tsempata Eve Heikkistä, Marianna Salmista ja Kinnarisen Caroliinaa.

Oli ainoastaan muutama sijoitus jotka jäi mietityttämään, mutta niitä en sen enempää täällä halua pohtia. Sijoitukset on jaettu ja niille ei voi mitään. 🙂

Joka tapauksessa ensimmäinen asia mikä kisoista jäi takaraivoon oli, että hitto sitä pitää olla kireä kun ikinä pääsen seuraavan kerran lavalle asti. 😀 Ja fysiikkaa saa kehittää vielä paljon jos haluaa edes haaveilla top 6 sijoituksita. 😀

DSC02192

DSC02190

Aina niin kaunis Marianna Salminen ennen lavalle nousua!

DSC02185

DSC02188

Upea SM-voittaja Eve Heikkinen!

Osallistukaa muuten mun lokakuun #Kehonhuoltohaaste2015 -kilpailuun. Tarkemmat ohjeet täällä.