Nyt Se Sitten On Ohi

Järkytys, tyhjyys, mutta samalla pieni helpotuksen tunne. Onko tämä edes totta, mitä seuraavaksi, lievä pakokauhu. Näitä tunteita ja ajatuksia pyörii mielessä juuri nyt.

Tänään on minun viimeinen työpäivä ennen äitiyslomaani. Yksi aikakausi jää taakse ja nyt tämän uranaisen tulisi keskittyä tulevaan perheenjäseneen. En väitä vastaan ettenkö tarvitsisi lepoa. Tunnun tarvitsevan sitä enenmmän kuin koskaan aikaisemmin. Sen takia töistä pois jääminen tällä hetkellä tuntuu myös helpotukselta.

Järkytyksen tunne tulee siitä, että tämä tosiaan on totta. Meille siis tulee vauva, jos kaikki menee hyvin loppuun saakka. Elämämme herra x:n kanssa ei koskaan enää tule olemaan sellaista mitä ennen. Ennen olimme vain pari ja nyt meistä tulee perhe.

Tyhjyyden tunnetta pelkään. Olen aina ollut hyvin aikaansaava ja pidän paljon työnteosta, kiireestä ja jopa stressistä. Pidän siitä, että mieltäni haastetaan ja rakastan oppia uutta. Nyt sitten pitäisi tämä puoli osata jättää vähäksi aikaa taakse ja keskittyä äitiyteen.

Se jää nähtäväksi mitäs kaikkia projekteja haalin itselleni äitiyslomani aikana. 😀 Muutama idea onkin jo käynyt mielessä, mutta katsotaan miten se vauva-arki lähtee käyntiin, että riittääkö paukut.

Laskettuaika lähestyy ja se on noin kuukauden päästä. Nyt sitten on tiedossa lepoa, ystävien näkemistä, viimeisiä hankintoja ja omaa aikaa yksin ja herra x:n kanssa. On tässä vielä onneksi yksi iso henkilökohtainen projekti, joka saadaan tietynlaiseen päätökseen siin n. 1-2 viikkoa ennen vauvan syntymää. 😀 Siitä lisää myöhemmin.

Miten Minut Yllätettiin Synttäreillä

Tiistaina täytin kolmekymmentä ja synttäripäivä oli kyllä täynnä kaikkea kivaa lukuun ottamatta pientä ”onnettomuutta”.

Aamu alkoi kun heräsin töihin. Kotona tuoksui valmiiksi keitetty kahvi ja kömmin unisena keittiöön. Herra x oli valmistanut mulle aamupalan, joka sisälsi kaksi täytettyä ruisleipää, probuddingin, kahvia sekä suklaakakkupalasen. Harvemmin sitä tulee syötyä kakkua aamiaiseksi. 😀 Sain samalla myös synttärilahjan, joka oli Stockalle lahjakortti. Tätä olin nimittäin myös toivonut, koska haluaisin ostaa itselleni uuden laukun. 🙂

Aamupäivän aikana olin normaalisti toimistolla ja työpöydälleni ilmestyi lähetin tuoma kukkakimppu ja kortti. Herra x oli siis lähettänyt töihini vielä kukkia. <3

Aamupalan takia olin koko päivän todella täysi ja lounaaksi pystyin vetämään vaan smoothien. Ystävä tuli seuraksi ja antoi samalla myös lahjan. Tämäkin oli Stockan lahjakortti, joka tulee menemään mun ”laukkukassaan”! Jee!  🙂

Iltapäivällä meillä oli töissä kahvitauko, jossa minut yllätettiin! Tarjolla oli muutamaa eri kakkua, pullaa ja kahvia. Sain työkavereilta lahjaksi Marimekon kulhon, joka oli aivan ihana.

Kahvitauon jälkeen työhuoneeseeni ilmestyi toinen lähetti ja hänellä oli myös mulle kukkakimppu. Hetken kyllä siinä mietin, että keneltäköhän nämä nyt on. Avasin kortin ja ne oli juuri aikaisemmin lounaalla treffanneelta ystävältäni. Mukana oli myös sydän-suklaarasia.

Olin todella häkeltynyt tästä kaikesta!

Illalla menin syömään ravintolaan herra x:n, äitini ja hänen miesystävänsä kanssa. Äidiltä sain lahjaksi hieman kahisevaa ja kultaisen rannekorun, jonka hän on teetättänyt itselleen silloin kun täytti itse 30 vuotta. Myös tililleni oli ilmestynyt isältäni synttärimuistaminen. <3

Olen todella kiitollinen kaikkien ystävien, kavereiden ja tuttavien viesteistä ja näistä aivan ihanista lahjoista! En voi kiittää tarpeeksi! llalla mietin itsekseni, että olen kyllä todella onnekas kun mulla on tällaisia ihmisiä mun ympärillä. <3 <3

Viikonloppuna on tiedossa vielä synttärikekkerit ystävien kanssa! <3

Ja ainiin, tämä pieni ”onnettomuus”, mikä mulle kävi oli siis liukastuminen! En tiedä miten se edes on mahdollista kun vielä ei ole edes pakkasta, mutta ravintolailllallisen jälkeen vedin armottomat lipat maahan suoraan aitajuoksia-asentoon. Onneksi en kaatunut mahan päälle. Vauvan liikkeet olen tuntenut kaatumisen jälkeenkin ja sen takia en lähtenyt käymään sairaalassa. Illalla sitten piti vähän itkeä, koska nivusiin sattui niin paljon. En voinut laittaa painoa vasemmalle jalalle kivun takia. Aamuyöllä jouduin ottamaan panadolia, että edes vähän helpottaisi. Eilinen työpäivä oli aivan tuskaa, mutta onneksi nyt on vähän helpottanut.