Miten Theo Reagoi Kun X Tuli 9 Päivän Reissulta

Herra x lähti 10 päiväksi Sodankylään kertaamaan, mutta onneksi pääsi jo 9 päivän päästä pois. No ei se yksi päivä enää tuohon ois kauheasti ollut lisää, mutta koko perhe oli kyllä iloinen, että hän tuli kotiin.

Hänen junansa tuli yöllä, joten Theo ei illalla kerennyt isäänsä nähdä. X kömpi nukkumaan minun viereen kun oli tullut kotiin ja Theo nukkui silloin omassa sängyssäään.

Nyt muutamana yönä Theo on luullut aamulla klo 4 että on aamu ja ollut hereillä jonkun tunnin. Tuona yönä tapahtui ihan sama homma. Kun hän heräsi, niin otin tarkoituksella hetkeksi meidän keskeen ja katsoin miten hän reagoi kun näkee isänsä.

Hän oli mahallaan mun kainalossa ja yhtä äkkiä huomasi isänsä siinä sängyn toisella puolella. X oli hereillä ja hymyili Theolle ja rupesi juttelemaan hänelle. Theo katsoi silmät pyöreinä hymyillen isäänsä ja sitten mua ja sitten taas isäänsä. Tätä jatkui jonkun aikaa. Ihan kuin hän olisi katsonut mua, että äiti hei kato isi on täällä. 😀

Vähän ajan kuluttua Theo lähti ryömimään mun kainalosta isänsä luokse ja meni ihan kiinni häneen ja laittoi päänsä hänen syliinsä. Se oli maailman hellyyttävin näky. Theo oli niin onnellisen näköinen kun lepäsi isänsä kainalossa hymyillen.

Koko seuraava päivä meni siihen, että Theo vaan nauroi ja oli ihan kierroksilla kun leikki isänsä kanssa. Heti kun x lopetti leikkimisen niin Theo komenti kitinällä hänet takaisin. 😀

Itse olin pelännyt ettei Theo muistaisi isäänsä, mutta onneksi pelko osottautui täysin vääräksi. <3 

PALJASTUS Parisuhteestamme

Moni pidempiaikainen lukija varmaan muistaa mitä viime kesänä meidän Ruotsin matkalla tapahtui. Kun olimme illalla kiertelyn jälkeen palanneet hotellihuoneeseen. Silloinhan herra x polvistui ja kosi minua.

Olin aina sanonut x:lle, että en sitten ota vastaan sormusta ilman, että hääpäivä on tiedossa, koska olen aikaisemmin ollut 15 vuotta suhteessa ja siitä 7 vuotta kihloissa. Suhde ei ikinä mennyt tuosta pidemmälle. Tämän takia en missään nimessä halunnut mennä kihloihin vaan sen takia, että on jotenkin kiva olla kihloissa. Olen kumminkin yli 30 vuotta, joten pitkät kihlat ilman päämäärää ei kiinnosta. 😀 Tuolloin herrra x sanoi, että me mennään naimisiin 2018, mutta sanoin, ettei se käy. Niin sitten päädyttiin kevääseen 2019.

No melkein joka kuukausi tuon jälkeen x on kysellyt milloin varaan kirkon. Olen aikaisemmin hokenut ettei sitä voi vielä varata, koska häävarauskalenteri aukeaa vasta noin vuotta aikaisemmin. Olen jotenkin siirtänyt tämän hääajatuksen syvälle mieleni uumeniin ja ollut miettimättä koko asiaa. Koko häiden järjestäminen on tuntunut raskaalta. Tuotan työkseni myös tapahtumia, joten tuntuu todella painostavalta tuottaa omat häät. Olin jo miettinyt, että en itse niitä suunnittele vaan palkkaan ammattilaisen.

Juttelin yksi päivä ystäväni kanssa häistä ja kerroin hänelle mitä ajatuksia minulla on omista häistäni jne. Kun rupesin puhumaan niistä, niin häiden järjestäminen ei enää kuulostanutkaan niin raskaalta. Kaikkihan on kumminkin hyvin pitkälle ulkoistettavissa.  Tästä ei mennyt montaa päivää kun herra x taas sanoi, että varaahan se kirkko nyt. Tällä kertaa varauksia pystyi tekemään ja soitin samaan kirkkoon missä Theo kastettiin. Haluamamme päivämäärä oli vapaana ja varasimme sen heti. Emme miettineet asiaa sen enempää, koska olimme kihlaushetkellä puhuneet naimisiin menosta mahdollisimman lyhyen ajan sisällä. Aikataulussa piti kumminkin huomioida Theo.

Tuntui jotenkin todella oudolta, mutta samalla hyvältä, ihanalta ja kutkuttavalta. Me todella pysyimme meidän alkuperäisessä suunnitelmassa ja menemme nyt naimisiin 11.5.2019.

Olin jo aikaisemmin sanonut x:lle, että minähän voisin mennä naimisiin vaikka maistraatissa, mutta hän haluaa ehdottomasti perinteiset kirkkohäät. Kummallakaan meillä ei ole mitään tunnesidettä mihinkään erityiseen kirkkoon ja sen takia päädyttiin samaan kirkkoon missä Theo kastettiin. Toivoimme, että meidät vihkii myös sama pappi kuka kastoi Theon.

Hääuutinen on otettu lämmöllä vastaan ystävien ja perheen kesken. Toki meidän suhteessa kaikki tapahtuu aika nopeasti, mutta turha sitä tässä iässä on ruveta jahkailemaan. 🙂 Teemme niin mikä meistä tuntuu hyvältä. <3 Ja nyt meistä tulee perhe ihan virallisestikkin! <3

LUE MYÖS: SANOIN TAHDON

LUE MYÖS: THE KOSINTA