Perheen Irtiotto

Kuten olen useasti maininnut, että on ollut hieman kiirus ja emme ole kauheasti perheaikaa viettäneet. Nyt sitten perjantaina otimme pienen irtioton ja lähdimme perheen kesken Haminaan herra x:n siskon ja hänen miehensä luokse.

Oli ihana päästä muihin maisemiin ja viettää laatuaikaa. Perjantaina söimme tortilloja ja kävimme saunassa. Theo nukahti jo klo 20 ja nukkui 12 tuntia vain yhdellä heräämisellä. Tämä oli kaikkien aikojen ennätys! Oli jotenkin todella rentouttavaa vain olla.

Lauantaina kävimme kävelemässä pitkin Haminaa ja torikahvilla. Oli upea ilma. Tämä oli mun ensimmäinen kerta elämässä Haminassa, joten oli kiva tutustua kaupunkiin.

Kävelyn jälkeen lähdimme Kotkaan. Hoidin pikaisesti työjutun pois alta ja sitten menimme syömään Amarilloon. Syönnin jälkeen kävimme vielä Kotkan satamassa kävelemässä.

Oli aivan ihana reissu. Sanoin x:llekin, että ihan kuin hotellissa olis ollut, koska oli niin viimesen päälle kaikki mietitty. Theollekin oli hommattu ihan oma uusi yöpuku ja rappusiin turvakaide. Harvoin sitä kokee tällaista vieraanvaraisuutta, <3 Theo oli koko reissun tosi hyvällä päällä ja oli ihana oma itsensä, nauttien tietenkin saamastaan huomiosta. <3

Top 5 Hetkeä Parisuhteemme Aikana

Vaikka mun ja herra x:n yhteinen matka on ollut aika lyhyt, niin silti tarinaamme on mahtunut paljon ikimuistoisia hetkiä. Halusin koostaa teille mun ja herra x:n Top 5 -hetkeä yhteiseltä tapaleeltamme.

1. Theon syntymä

Tämä on luonnollisesti ensimmäisellä sijalla. Theon syntymä on mullistanut meidän molempien maailman ja olemme molemmat saaneet kokea mitä on äidin ja isän rakkaus. Se hetki kun sain ensimmäistä kertaa Theon syliini on kaikista ikimuistoisin ja rakkain muisto.

2. Kosinta

Herra x polvistui eteeni Ruotsissa hotellihuoneessamme noin reilu vuosi takaperin. Silloin sain kihlasormuksen sormeeni ja sovimme milloin menemme naimisiin.

3. Raskausuutiset

Olin yksin kotona kun tein raskaustestin. Emme asuneet x:n kanssa yhdessä ja olimme seurustelleet noin puoli vuotta. Tein testin ja olin todella shokissa. Soitin x:n töistä mun luokse ja ihmettelimme koko tilannetta. Herra x oli koko ajan rauhallinen ja sai käytöksellään myös mut rauhalliseksi. Näin kuuluikin käydä.

4. Heräteostoksena asunto

Menimme asuntonäyttöön ihan huvikseen ja näytön jälkeen kysyin x:ltä, että ostetaanko asunto. Emme olleet asuneet ollenkaan yhdessä ja tässäkin vaiheessa tapailleet vasta puoli vuotta. Ostimme asunnon extempore, juuri ennen raskausuutisia.

5. Ensitreffit

Kun menin x:n kanssa ensimmäistä kertaa treffeille, niin hän yllätti minut positiivisesti hänen herrasmiesmäisellä käyttäytymisellään. Takkia ojennettiin ja kukkakimppu oli mukana. Niitä treffejä on hauska muistella.

Muita ikimuistoisia hetkiä on ollut mm. skumppaa ja jazzia kalliolla, Alicanten matka deittailuvaiheessa ja perheloma Splitissä.

Lue myös:

The Kosinta 

Nyt Hän On Täällä (Theon syntymä)

Raskausuutiset