My Day: Lauantai

Multa on toivottu näitä My Day -postauksia, joten nyt taas ajattelin sellaisen teille tehdä.

Eilinen aamu alkoi tuttuun tapaan. Eli juon aina aamukahvin rauhassa sohvalla ja selailen kännykällä somekanavat ja uutiset. Theo katsoi piirettyjä sen aikaa sitterissä. Herra x on vielä vapaalla, joten hän antoi siinä samalla Theolle aamupalan. Aamukahvin jälkeen tein hieman töitä koneella eli päivitin blogia ja samalla ajastin asiakkaan somepäivityksiä.

Hommien jälkeen menin suihkuun ja meikkasin. X teki loput aamutoimet Theolle ja mä annoin vielä vähän maitoa. Theo nukahti siinä päivän ekoille päiväunille.

Unien jälkeen puettiin vaan päälle ja lähdettiin keskustaan brunssille. Meillä oli pöytävaraus kauppatorin vieressä olevaan Block By Dylan -ravintolaan. Käymme aika paljon brunsseilla, mutta tämä oli uusi paikka koko perheelle. Tämä oli mun mielestä paras brunssi tähän mennessä. Se oli aamupalabrunssin ja ruokaisan brunssin sekoitus. Eli löytyi molempia. Tykkäsin todella paljon. Täällä olimme tunnin eli klo 10.30-11.30.

Brunssin jälkeen lähdimme käymään x:n äidin luona pikaisesti, koska meillä oli päivän ohjelmassa ns. tauko. Nukuttiin siellä koko perhe n. 40 min powernapit ja jatkoimme matkaa. Siellä oli asunto tyhjänä, joten pystyimme mennä vaan päiväunille. 😀 Vettä satoi muuten aivan kaatamalla. Onneksi oltiin sisätiloissa sateen ajan.

Menimme klo 13.40 x:n isän luokse kylään, joka ei ollut vähään aikaan nähnytkään Theoa. Oltiin siellä joku vajaa 1,5 tuntia. Theo leikki koko ajan ja ei ujostellut ollenkaan.

Tästä lähdimme vielä x:n kaverin luokse pikavisiitille. Täällä emme olleet kuin puoli tuntia. Kello oli noin reilu neljä kun menimme yhdessä vielä kauppaan.

Olimme kotona klo 17.15. Olimme olleet taas koko päivän liikenteessä. 🙂 Kotona leikimme Theon kanssa ja lopulta hän nukahti iltatoimien ja viilentävän suihkun jälkeen klo 19.30. Me katsoimme x:n kanssa vielä leffaa, mutta mekin menimme sänkyyn jo yhdeksän maissa.

Taas yksi aktiivinen päivä takana. 🙂 <3 

Tästä Asiasta Pidän Meidän Suhteessa

Toki voisin nyt luetella paljonkin asioita mistä pidän mun ja herra x:n suhteessa, mutta nyt haluan tässä kirjoituksessa nostaa esiin vain yhden asian. Ehkäpä kirjoitan myöhemmin niistä muista asioista. 🙂

Mä olen aina ollut aika menevä eli kyllästyn todella nopeasti, joten koko ajan pitäisi olla jotain tekemistä. Poikkeuksena tähän on auringonottolomat. 😀 Herra x on myös todella menevä, jopa menevämpi kuin minä. Hän pitää kyllä huolen, että meidän perheellä on aina päiväksi ohjelmaa.

Musta on aivan ihana tehdä asioita yhdessä. Saatamme esim. viikonloppuisin mennä vaan extempore jonnekin brunssille kun kumpikaan ei jaksa tehdä aamupalaa, käymme melkein aina jossain lounaalla yhdessä, teemme vaunulenkkejä, käymme kauppakeskuksissa, otamme aurinkoa tai menemme kylään jollekin. Eli aina meillä on jotain ohjelmaa.

Nyt ensiviikollekin on jo suunniteltu rantaretkipäivä, kävelylenkki Seurasaareen, mökkireissu, jne.

Esimerkiksi eilen meillä oli tällainen päivä: 

06.40 herätys

08.30 vaunulenkille ja aamupalalle paikallisen kahvilan terassille

10.30 kauppakeskus Ruoholahteen: kauppa + x:n parturi

12.00 lounaalle ravintolaan

13.00 viettämään aikaa Theon mummolaan eli x:n äidille.

13.00-16.00 auringon ottoa, vaunulenkki ja leikkimistä

17.00 vaunulenkille kotinurkille ja limpparille paikallisen kahvilan terassille

18.00 kotiin ja leikkimistä Theon kanssa

19.15 Theon iltatoimet

Herra x:llä oli tähän päälle eilen vielä poikien ilta. Olin kyllä pettynyt siihen monelta x tuli kotiin. Luuli varmaan etten herää kun niin hiljaa hiiviskeli, mutta kerkesin katsoa kelloa ja se oli 01.15! Olin sanonut ettei hän saisi tulla kotiin ennen kello kolmea nyt kun kerrankin jonnekin lähti. Aamullakin kehtas vielä nousta samaan aikaan kuin minä, vaikka olisi saanut nukkua. 😉 😀

Ei kyllä tule tylsää hetkeä kun x:n kanssa saa elää. No Theon myötä ei kyllä kauhean tylsää hetkeä ole ollut edes kotona. 😀

Kuvat on otettu kaikki eiliseltä ja testasin näissä uutta HUJI-sovellusta.

Tulkaa seurailemaan myös Instagramiin. Päivittelen sinne aina IG-stooria. 🙂 Pääsette sinne tästä.