Kurkistus Meidän Makuuhuoneeseen

Olenkin aikaisemmin esitellyt meidän kotia ja jo useammin luvannut laittaa kuvia myös meidän makuuhuoneesta. Nyt vihdoin sain aikaiseksi ottaa valokuvat. Joten tässä se nyt sitten on: Meidän makuuhuone. 🙂

Tuntuu edelleen, että makuuhuone kaipaa vielä jotain, mutta en ole vielä keksinyt, että mitä. Ainakin matto pitäisi olla isompi, mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä asialle mitään.

Verhot toisivat pehmeyttä, mutta inhoan verhoja. 😀

Valokuvissa makuuhuone näyttää jotenkin aika pieneltä, mutta oikeasti se on mun mielestä just hyvän kokoinen. Tilaa on meille kaikille tarpeeksi. 🙂

Rakastan myös tuota kaapeista tehtyä seinää makuuhuoneen ja olohuoneen välillä. Sieltä välistä tulee myös liukuovi. Todella järkevää tilankäyttöä. Aikaisemmat asukkaat ovat siis remontoineet asunnon ennen kuin me ostimme tämän.

Pääset katsomaan mille muu asunto näyttää tästä.

Theolle Oma Huone Ilman Remonttia

Muutimme nykyiseen asuntoon herra x:n kanssa viime toukokuussa. Kyseessä oli 51 neliöinen kaksio, jossa on olohuone, makuuhuone ja ruokailutila. Olohuoneen ja ruokailutilan yhdistää keittiö. Ruokailutilaan pääsee myös eteisestä.

Me emme harrasta illallisia ystävien kesken ja ruokailutila on ollut muutenkin todella vähäisessä käytössä. Aaamupalankin syön yleensä sohvalla. Tästä syystä herra x ehdotti, että voisimme kokeilla tehdä tilasta ns. Theon huoneen. Huoneessa ei ole ovia, joten siksi kutsun sitä ennemmin Theon leikkitilaksi kuin huoneeksi. Toki huoneeseen saisi vaikka liukuoven keittiön ja huoneen väliin, mutta tässä vaiheessa emme nähneet sitä tarpeelliseksi.

Theon sänky on edelleen meidän makuuhuoneessa ja ainakin nyt toistaiseksi se saa siellä ollakin. 🙂 Saimme omasta makuuhuoneesta hoitopöydän pois, joka avarsi meidän makuuhuonetta ja paljon.

Siirsimme keittiön pöydän olohuoneeseen ja kaikki muut Theon tavarat ruokailutilaan. Mielestäni tämä järjestys toimii todella hyvin. Nyt ruokapöytääkin on tullut käytettyä enemmän, kun ei ole itse ns. eristyksissä muista. Theon huone näyttää kivalta vaikka neliöitä onkin vähän. 🙂

Tässä kuvat ennen ja jälkeen.

Ennen muutosta

Muutoksen jälkeen

Olohuone ennen muutosta

Huom. tässä kuvassa ei ole Theon kaikkia tavaroita joita alkoi kertymään raskausaikana.

Olohuone muutoksen jälkeen

 

Voisin tehdä erillisen postauksen mille meidän makkari näyttää. <3

Tästä pääsette katsomaan asunnon esittelyn viime kesäkuulta.