Bikinikuvat 5 Kuukautta Synnytyksestä

Laitoin blogiin noin reilu kuukausi takaperin myös mun bikinikuvat 4 kk synnytyksestä. Otin nämä kuvat tuossa pari viikkoa sitten ja mietin taas hetken, että julkaisenko vai en. No tulin nyt siihen tulokseen, että todellakin julkaisen. En häpeä missään nimessä mun kehoa, mutta en ole siihen vielä täysin tyytyväinen. Toisaalta 5 kuukautta on pitkä aika, mutta toisaalta taas lyhyt. Ainahan sitä sanotaan, että palautuminen vie yhtä pitkään mitä vei itse raskaus.

Tälle vartalo näyttää bikineissä 5 kk synnytyksestä. Salille en ole päässyt ties miten pitkään aikaan, mutta onneksi ensi viikolla alkaa taas normitreenit myös salin puolella.

On kyllä mielenkiintoista seurata miten kroppa oikein raskaudesta palautuu ja varsinkin se miten kroppa rupeaa ottamaan vastaan nyt säännöllistä salitreeniä.

Kokeilin myös eri bikineitä, joka selittää miksi on alaosa eri joissain kuvissa. 🙂

En mahtunut vielä kaikkiin vanhoihin bikineihin. Tai no mahduin, mutta pursuin. 😀

Iho ei todellakaan ole vielä kiinteytynyt vatsan alueelta, mutta tiedän, että siinä tulee kestämään varmasti pitkään. 

Raskausarpia ei mulla tullut kehoon ollenkaan koko raskauden ajalta. Oon tästä kyllä kiitollinen.

Oon kyllä kiitollinen omalle keholle jokaisesta päivästä. Se kantoi Theoa 9 kuukautta ja palautui sektiosta hyvin. Nyt se jaksaa kannella joka päivä tuota yli 8 kilon möhkälettä. <3

Ps. Lapsimssujen lippu on nyt arvottu ja voittajalle ilmoitettu sähköpostitse. Jos et vielä huomannut, niin vielä tänään voit osallistua 2 Lapsimessujen messulipun arvontaan mun Instagrammissa: @johannavaris 🙂