Theo 9 Kuukautta

Meidän pikkuvauva ei enää todellakaan ole mikään pikkuvauva. Theo kasvaa koko ajan kovaa vauhtia ja joka viikko oppii uusia asioita.

Tämän kuukauden aikana Theon pinsettiote on kehittynyt ja hän noukkii lattialta pienimmätkin asia. Itse saa vaan olla todella huolellinen, ettei vaan lattialle tipu mitään minkä Theo voi noukkia suuhun.

Vauhti alkaa olemaan myös sen mukaista, että kuvia alkaa olemaan hieman vaikea ottaa. 😀

Theo ryömii jo ihan hullun kovaa koko kämppää ympäri. Hän oppi tällä viikolla myös konttaamaan. Konttaaminen on vielä vähän huteraa, mutta lyhyitä matkoja pääsee ihan hyvin.

Hän on oppinut myös nousemaan polviseisontaan tukea vasten. Tänään vetäs itsensä myös ensimmäistä kertaa ihan seisomaan.

Hauskin opittu taito on tekonauru. Se on niin hauskan kuulosta! 😀 Theo antaa myös haleja. Nyt selvästi on jonkun jutun oppinut, koska nyt hän halatessaan laittaa kädet mun kaulan ympärille ja painaa pään mun olkapäätä vasten. Niin ihana! <3

Theo on oppinut rakastamaan vettä ja kiljuu ilosta kun tajuaa, että vien häntä suihkuun. Ollaan oltu myös paljon uimassa Allas Sea Poolilla ja hän käy ihan kieroksilla kun pääsee altaaseen.

Olen yrittänyt antaa jotain sormiruokaa, mutta sitä Theo ei oikein vielä ymmärrä. Tai no siis laittaa hän ruuat suuhun, mutta näyttää siltä, että meinaa tukehtua. Tämän takia ollaan edelleen pääsääntöisesti soseilla.

Korviketta menee myös yhä enemmän, koska yritän nyt pikku hiljaa lopettaa rintaruokinnan. Theo juo pullosta todella hyvin. Rinnalla taas on ihan levoton joten uskon, että tämä rinnasta vierottaminen tässä vaiheessa on meille ihan hyvä juttu.

Yöt on ollut nyt aika levottomia. Johtuuko sitten kuumasta vai uusista opituista asioista, sitä en tiedä. 🙂

Ihana kuukausi taas takana. <3

Miten Theon Yöt Sujuu

Moni lukija onkin kysellyt, että miten meidän yöt on nyt mennyt. Nyt sitten ajattelin kirjoitella vähän meidän unikuulumisia.

Yöt ovat meillä todella vaihtelevia. Joku yö Theo heräilee paljon ja taas toinen yö hän herää vain 1-2 kertaa. Eli nuo unet ovat ihan tuurista kiinni. 😀

Unikoulun ohjeista olen hieman lipsunut ja jossain vaiheessa pitää taas ryhdistäytyä. Eli Theo saattaa nukahtaa mun syliin ja sitten nostan hänet vaan omaan sänkyynsä. Näinhän ei saisi tehdä. Näin ei käy kumminkaan joka ilta. Joskus laitan hänet ihan hereillä sänkyyn ja siellä Theo hyörii yleensä aina yli 30 min ja sitten vasta nukahtaa. Tuon 30 minuutin aikana olen joutunut laittamaan tuttia ja rauhoittelemaan aina välillä. Theo ei oikeestaan itke, vaan kitisee.

Yösyötöt sain jossain vaiheessa loppumaan, mutta näillä helteillä olen nyt kerran yössä antanut rintaa. Meillä on kotona 31 astetta lämmintä ja tuulettimet pauhaa 24/7. Koko perhe hikoilee kotona hullun lailla, joten en halua Theolle mitään nestehukkaa.

Käytännössä joka yö Theo herää niin, että nostan hänet kerran syliin ja annan maitoa, jonka jälkeen hän nukahtaa uudelleen. Muut heräilyt hoituu tutilla.

Theo herää aamulla yleensä siinä 6 maissa. Joskus nostan hänet vielä aamulla mun viereen sänkyyn ja siinä hän saattaa nukkua vielä vähän aikaa.

Uskon, että yöt kyllä helpottuu kun helteet loppuu, vaikka eivät ne nyt ihan kauheita ole tässä olleet. Siitä oon tosi iloinen, että Theo nukkuu siellä omassa sängyssä ja ei edes vaadi päästä viereen. 🙂