Kaverisynttärit Ja Arvonta: Voita Lippu Lapsimessuille 2018

Meillä oli lauantaina Theon ensimmäiset kaverisynttärit. 😀 Menin Theon kanssa viettämään ystäväni luokse mun kummipojan 1 v synttäreitä. Laitoin tietenkin Theolle kunnon juhlavaatteet. Hänellä oli ihan rusetti kaulassa. 😀 Mun iskä aina naureskelee, että miten mä oikein Theoa puen.

Synttärit meni oikein mukavasti. Ihanaa, että itsekin pääsee järjestelemään oman lapsen synttäreitä. Ei nyt kumminkaan vielä vähään aikaan. Vaikka synttäreillä oli paljon porukkaa ja kovaa meteliä, niin Theo oli onneksi rauhallinen. Lopussa iski sitten väsy.

Theo tykkäsi leikkiä synttäreillä ilmapallolla. Pitää ostaa vappuna hänelle joku pallo, jotta pääsee kotonakin leikkimään.

Onneksi synttäreillä oli myös sitteri, niin sain Theon siihen kahvin ajaksi. Hän oli erittäin kiinnostunut omasta kuolalapusta myös. 😀

Ihana nähdä millainen persoona Theosta kasvaa. Kummipoika on ihan huipussa iässä. Hän konttaa, ”juttelee” omia juttujaan paljon ja on tosi iloinen. Aivan ihana.

Kummipoika Teemu

 

Teemulla Teemun pipo. <3

Sain lukijoilleni arvottavaksi Lapsimessuille yhden lipun! Itsekin olen messuille menossa ystäväni kanssa. Nämä ovat mun ensimmäiset Lapsimessut ja jännityksellä odotan, että mitähän kaikkea siellä on. Tässä arvonnan säännöt.

JohanOnArvonta

Arvonta on tehty yhteistyössä Messukeskuksen ja Lapsimessujen kanssa.

Arvon yhden lipun Lapsimessuille! Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä blogikirjoitusta.

Jokaisen kommentoijan kesken arvotaan yksi sisäänpääsylippu Lapsimessuille 20.-22.4.2018. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran. Arvo 16 €.

Arvonta on käynnissä 10.4.-15.4.2018. Arvonta suoritetaan 16.4.2018.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Lippu lähetetään sähköpostilla.

Onnea arvontaan! 🙂