Hetkellinen Irtautuminen Vauvakuplasta

Vaikka kuinka olisi onnellinen omassa lapsiarjessaan, niin tottakai sitä välillä kaipaa sitä omaa aikaa. Olen huomannut, että sen oman ajan kaipuun huomaakin vasta sitten kun pääsee hetkeksi irtautumaan vauvakuplasta.

En tiedä kuinka moni lukijoista edes tietää, että olen alunperin kotoisin Joensuusta ja olen muuttanut 14 vuotiaana Helsinkiin vanhempieni kanssa. Mulla on edelleen ystäviä Joensuusta, mutta hekin ovat päätyneet asumaan Helsinkiin. Mulla on mun joensuulaisten ystävien kanssa ihan omat jutut ja niihin ei varmasti pääse sisään kauhean helpolla kukaan ulkopuolinen. Sen takia onkin ihana välillä kokoontua porukalla ja vaan nauttia hyvästä ja etenkin hauskasta seurasta.

Eilen meillä oli sovittu brunssitreffit Kiilaan klo 12. Meitä oli yhteensä neljä. Yhden ystävistä olen tuntenut tarhasta asti, toisen ala-asteelta ja kolmanteen tutustunut ystävän kautta aikuisiällä. Herra x jäi siis hoitamaan Theoa kotiin.

Itse olin syönyt aamulla jo aamupalan, joten mulla ei huutavan kova nälkä vielä ollut. Olen muutenkin aika nirso, joten mun lautanen ei todellakaan näyttänyt tältä miltä alapuolella olevassa kuvassa. Naurettiinkin just, että otan mieluummin kuvia muiden annoksista, koska omani näytti niin surkealta. 😀

Ystävien näkeminen tekee kyllä vaan niin hyvää. Ihana oli laittaa ns. aivot narikkaan ja kuunnella vaan muiden kuulumisia ja juttuja.

Repäistiin ihan ja otettiin brunssin yhteydessä myös lasilliset shamppanjaa.

Tän porukan kanssa saa kyllä aina nauraa, vaikka pystytään puhumaan myös ihan vakavistakin asioista. Alla oleva kuva kertoo kyllä enemmän kuin tuhat sanaa.

Oli aivan ihanaa nähdä tätä porukkaa! Ihan harmittaa ettemme nää useammin!

Brunssi tuli kyllä näin jälkikäteen ajatellen ihan tarpeeseen. <3

30 v ”Bileet”

Lauantaina vietettiin ystävien ja herra x:n kanssa mun synttäreitä. Olosuhteet huomioon ottaen bileistä tuli ”muutaman” asteen verran rauhallisemmat kuin mitä olin joskus vuosi sitten suunnitellut.

Olin vuokrannut Vaakunasta junior sviitin. Sviitissä oli makuuhuone, olohuone sekä iso parveke kaupungin ylle. Huone oli 9 kerroksessa, joten näkymät parvekkeelta oli kyllä huikeat.

Käytiin lauantaina x:n kanssa syömässä ja sitten suunnattiin hotellille. Hotellilla laitettiin yhdessä tarjottavat esille ja kerettiin pikku hetki siinä huilia ennen kuin ensimmäiset vieraat saapuivat.

Äitini oli hommannut meille tarjottavaksi mansikkakakun, voileipäkakun, pullaa ja keksejä sellaisesta pienestä leipomosta. Voin muuten sanoa, että oli hyvää! Loput tarjottavat ostin kaupasta, ihan vain turvallisuussyistä ettei nyt kenenkään ilta päättyisi ruokamyrkytykseen. Eli en siis kokannut mitään. 😀 Ystäväni teki myös munavoita ostamilleni karjalanpiirakoille, joten pääsin kyllä helpolla. Kiitos vaan äidille ja neiti H:lle. Juomana tarjoilin vieraille kuohuvaa.

Olin kutsunut paikalle lähipiirin ja onneksi suurin osa pääsi paikalle. Taas sai nauraa ihan vedet silmissä. Oli kivaa kun nyt sellaiset ystävät ketkä eivät aikaisemmin olleet toisiaan tavanneet saivat myös tutustua toisiinsa. Suurin osa ei myöskään ollut tavannut herra x:ää aikaisemmin, joten olihan se hyvä, että ennen lapsen syntymää myös x sai nimelleen kasvot. 🙂

Tällaiset illat tekee kyllä niin hyvää. Oon niin onnellinen mun ystävistä! Huhhuh mitä ihmisiä mulla on ympärillä.

En voi sanoin taas kuvailla miten ihana fiilis mulla oli juhlien jälkeen ja se euforia kaikesta siitä nauramisesta!

Kiitos ystäville ihanasta illasta ja muistamisista! Ootte vaan nin huippuja! <3 <3

Sunnuntaina päästiin nauttimaan x:n kanssa vielä hotelliaaiminen ja päivällä mentiin hänen perheensä luokse syömään. Oli ihan häkellyttävää, että hänen perheensäkin antoi minulle synttärilahjoja, vaikka olenkin aika tuoretapaus tässä perheessä. Ei voi olla muuta kuin kiitollinen. 🙂

Koko viikonloppu oli siis todella ihana!