Kaverisynttärit Ja Arvonta: Voita Lippu Lapsimessuille 2018

Meillä oli lauantaina Theon ensimmäiset kaverisynttärit. 😀 Menin Theon kanssa viettämään ystäväni luokse mun kummipojan 1 v synttäreitä. Laitoin tietenkin Theolle kunnon juhlavaatteet. Hänellä oli ihan rusetti kaulassa. 😀 Mun iskä aina naureskelee, että miten mä oikein Theoa puen.

Synttärit meni oikein mukavasti. Ihanaa, että itsekin pääsee järjestelemään oman lapsen synttäreitä. Ei nyt kumminkaan vielä vähään aikaan. Vaikka synttäreillä oli paljon porukkaa ja kovaa meteliä, niin Theo oli onneksi rauhallinen. Lopussa iski sitten väsy.

Theo tykkäsi leikkiä synttäreillä ilmapallolla. Pitää ostaa vappuna hänelle joku pallo, jotta pääsee kotonakin leikkimään.

Onneksi synttäreillä oli myös sitteri, niin sain Theon siihen kahvin ajaksi. Hän oli erittäin kiinnostunut omasta kuolalapusta myös. 😀

Ihana nähdä millainen persoona Theosta kasvaa. Kummipoika on ihan huipussa iässä. Hän konttaa, ”juttelee” omia juttujaan paljon ja on tosi iloinen. Aivan ihana.

Kummipoika Teemu

 

Teemulla Teemun pipo. <3

Sain lukijoilleni arvottavaksi Lapsimessuille yhden lipun! Itsekin olen messuille menossa ystäväni kanssa. Nämä ovat mun ensimmäiset Lapsimessut ja jännityksellä odotan, että mitähän kaikkea siellä on. Tässä arvonnan säännöt.

JohanOnArvonta

Arvonta on tehty yhteistyössä Messukeskuksen ja Lapsimessujen kanssa.

Arvon yhden lipun Lapsimessuille! Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä blogikirjoitusta.

Jokaisen kommentoijan kesken arvotaan yksi sisäänpääsylippu Lapsimessuille 20.-22.4.2018. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran. Arvo 16 €.

Arvonta on käynnissä 10.4.-15.4.2018. Arvonta suoritetaan 16.4.2018.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Lippu lähetetään sähköpostilla.

Onnea arvontaan! 🙂

johannavaris

46 vastausta artikkeliin “Kaverisynttärit Ja Arvonta: Voita Lippu Lapsimessuille 2018”

 1. Mukana arvonnassa. En ole kertaakaan käynyt. Nyt olisi kiva päästä.
  t. 3- vee ja 7kk poikien äiti 😊

 2. Mukana arvonnassa! Eka kertalainenkin täällä. Juhannusvauva tulossa, olisi mukava käydä messuilla 🙂

 3. Mahtavia ekoja lapsimessuja! 🙂
  Meillä on ajateltu lähteä ihan koko perheen voimin messuille iloisia yhdessäolohetkiä viettelemään! Messut ovat juuri sopivat meidän hullunkuriselle erityislapsiperheelle, jokaiselle löytyy jotakin sopivaa hämmästeltävää.

  [email protected]

 4. Mulla on 3kk ikäinen poika ja hassua kun samaan aikaan olisi kiva nähdä jo lapsen kehitystä, ja samalla toivoo että pysyisipä aina ihan vauvana 😀

 5. Olisi kivaa mennä messuille siskon tyttöjen sekä oman 4kk prinsessan kanssa, hänen ekat messut ❤️

  • Meneekö sulla muuten paljon rahaa Theon vaatteisiin? Ostatko kakken hänelle uutena?

  • Moikka! Anteeksi, että nyt kesti näi pitkään vastaamisessa. Ollut kauhean kiireinen viikko! Ostan kaiken uutena, koska olen aina ollut maailman huonoin etsimään vaatteita kirpparilta. Ei mulla ainakaan vielä ole kauhean paljon mennyt, koska saatiin 74 kokoon asti todella paljon lahjaksi Jouluna vaatteita. Mun äiti myös ostaa jonkun verran Theolle vaatteita. 😀

 6. Mukana! Esikoista odotan ja heinäkuussa la, olisi kiva päästä messuilemaan😊👍

 7. Synttäreitä on niin kiva järjestää, varsinkin pienten ihmisten. 😊 Kivannäköistä oli teidän kemuissa. Lapsimessuilla olin itse ensimmäistä kertaa viime vuonna ja kyllä sinne tänäkin vuonna on päästävä 1,5-vuotiaan taaperon kanssa. 🙈

 8. Mukana arvonnassa, lahjoittaisi lipun miehelleni, itse menen fitness classiciin sillä välin ☺️

 9. Mukana arvonnassa😊Synttäreitä on kyllä kiva suunitella lapselle,niihin voi saada vaikka messuilta vinkkiä😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta